Το πλυντήριο ρούχων ρίχνει την ηλεκτρική ασφάλεια

Έχει αναφερθεί ότι ορισμένα πλυντήρια ρίχνουν την ασφάλεια του σπιτιου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί απλοί έλεγχοι που μπορείτε να κάνετε για να διαπιστώσετε το πρόβλημα. Ωστόσο, θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα τεχνικά προβλήματα εκτός από αυτά που προτείνει αυτό το άρθρο. Αυτό είναι ένα σφάλμα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε εκτός εάν είστε επαγγελματίας μηχανικός επισκευής πλυντηρίων. Εδώ στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ έχουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για την αντιμετώπιση τέτοιων επισκευών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Το πλυντήριο συνεχίζει να ρίχνει ασφάλειες του σπιτιού.

Αυτές οι διαγνωστικές συμβουλές και οι γενικές οδηγίες δεν είναι μοντέλα ή συγκεκριμένες και πρέπει να εφαρμόσετε την κοινή λογική και τις διαγνωστικές σας δεξιότητες για να επωφεληθείτε από αυτόν τον οδηγό. Σε περίπτωση που τα προβλήματα παραμένουν, μπορείτε να επισκεφθείτε τα διαθέσιμα φόρουμ για να λάβετε συμβουλές για το μοντέλο από τους τεχνικούς της εταιρείας. Θυμηθείτε να αποσυνδέσετε όλες τις πηγές τροφοδοσίας προτού αρχίσετε να εργάζεστε σε οποιαδήποτε συσκευή.

Γενικοί λόγοι

Οι κύριοι λόγοι για τη διακοπή της ασφάλειας ή του RCD όταν η συσκευή είναι το πρόβλημα είναι συνήθως διαρροή γείωσης ή βραχυκύκλωμα. Αυτό συμβαίνει συνήθως κάθε φορά που ενεργοποιείτε το προϊόν. Ορισμένα πλυντήρια ενδέχεται να σταματήσουν όταν χρησιμοποιούνται συγκεκριμένες λειτουργίες. Οι περισσότερες συσκευές πλυντηρίων ρούχων ή πλυντήρια θα δείξουν το ελαττωματικό εξάρτημα κάνοντας τη διαδικασία διόρθωσης του ζητήματος απλή. Ωστόσο, τα μη απλά ζητήματα θα απαιτήσουν κάποιες βασικές γνώσεις, έναν μετρητή, υπομονή και χρόνο για επίλυση.

Υγρασία

Οι συνθήκες κρύου καιρού οδηγούν σε υγρασία από μη θερμαινόμενες περιοχές, όπως ωδεία, καλύβες, κτίρια εξωτερικού χώρου και γκαράζ. Η ηλεκτρική ενέργεια και το νερό δεν αναμιγνύονται καλά και η υγρασία μπορεί να εισέλθει σε εξαρτήματα που έχουν ευαίσθητες χαμηλές τάσεις. Η υγρασία θα μπορούσε επίσης να εισέλθει στις κύριες συσκευές τάσης όπως οι μονάδες ελέγχου και οι κινητήρες που αναγκάζουν το μηχάνημα να σταματήσει. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη λειτουργία ή όταν το μηχάνημα είναι ενεργοποιημένο. Τα σύγχρονα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για κανονική θερμοκρασία δωματίου και εσωτερική χρήση. Αποφύγετε πολύ υγρά περιβάλλοντα και χαμηλές θερμοκρασίες για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα.

Fuse Trips μόλις ενεργοποιήσετε το πλυντήριο

Αρχικά, επιβεβαιώστε εάν η καλωδίωση και τα καλώδια του βύσματος δεν έχουν υποστεί ζημιά και είναι καλά συνδεδεμένα. Επίσης, ελέγξτε και ελέγξτε για φθαρμένα καλώδια και βύσματα καθώς μπορεί να είναι η πηγή του προβλήματος. Το τρίτο σημείο είναι να ελέγξετε εάν το τροφοδοτικό στο οποίο είναι συνδεδεμένο το μηχάνημα λειτουργεί καλά, ειδικά οι πρίζες. Ορισμένα ζητήματα δεν μπορούν να καλυφθούν από εγγυήσεις, καθώς το μηχάνημα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το τερματικό μπλοκ μπορεί επίσης να καεί ειδικά σε παλαιότερα μηχανήματα καθώς τείνουν να λιώσουν, να αποτύχουν ή να υποβαθμιστούν με την ηλικία.

Κλειδαριές πορτών και κύριοι διακόπτες ισχύος

Σε ορισμένα μοντέλα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γυρίσετε έναν επιλογέα για να ενεργοποιήσετε το πλυντήριο. Ένα στοιχείο μπορεί επίσης να αποτύχει όταν το ουδέτερο και το ζωντανό είναι σε ένα μέρος, καθώς αυτό μπορεί να κάψει ή να τερματίσει τερματικά. Οι κλειδαριές ασφαλείας διασφαλίζουν ότι η πόρτα είναι κλειστή καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου πλύσης.Οι ελαττωματικές κλειδαριές ασφαλείας των θυρών μπορεί να οδηγήσουν σε πτώση της ασφάλειας. Τα πράγματα μπορεί να είναι περίπλοκα πέρα ​​από αυτό και θα χρειαστείτε περισσότερες τεχνικές συμβουλές. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, καλέστε την τεχνική γραμμή βοήθειας επισκευής στο 6987285037και θα κανονίσουμε να σας επισκεφτεί ένας από τους τεχνικούς επισκευής πλυντηρίων ρούχων.

Τρόπος δοκιμής στοιχείων

Το πρώτο βήμα είναι να αποσυνδέσετε το ρεύμα πριν αρχίσετε να εργάζεστε, ώστε να παραμείνετε ασφαλείς. Θα πρέπει να έχετε διάφορα στοιχεία δοκιμής, όπως ένα πολύμετρο. Μπορείτε να παρατηρήσετε οπτικά ορισμένα σφάλματα, αλλά άλλα πρέπει να δοκιμαστούν και να αντικατασταθούν. Εάν η κατάσταση εξακολουθεί να υφίσταται, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής πλυντηρίων ρούχων για να αποφύγετε την πρόκληση περαιτέρω ζημιάς στο πλυντήριο.