Το ψυγείο λειτουργεί συνέχεια

Ένας ψυγείο είναι μια συσκευή που θα βρείτε στα περισσότερα νοικοκυριά για να μην αναφέρουμε καταστήματα, εστιατόρια, παμπ και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, τα ψυγεία βρίσκονται σχεδόν παντού με τη μία ή την άλλη μορφή, αλλά παρά το πόσο συχνά είναι λίγοι άνθρωποι, γνωρίζουν πώς λειτουργούν.

Σίγουρα, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι διατηρούν το φαγητό κρύο, αλλά λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν πώς λειτουργούν πραγματικά, μια κοινή λανθασμένη αντίληψη είναι ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι καταψύκτες λειτουργούν συνεχώς και δεν το κάνουν! Μπορεί να ακούγεται περίεργο να σκεφτόμαστε, αλλά ένας καταψύκτης δεν πρέπει να λειτουργεί συνεχώς, γιατί αν το κάνει θα συσσωρεύεται πολύς πάγος.

Αυτό μπορεί να κάνει τον καταψύκτη σας να κρυώσει και να το ανοίξει και στη συνέχεια να το κλείσει πρόβλημα, θα είναι επίσης σίγουρο ότι θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον κινητήρα. Επομένως, εάν ο καταψύκτης σας δεν σταματήσει να λειτουργεί, θα πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία ψυκτικό / επισκευαστή για να εξετάσετε τον καταψύκτη σας για να μάθετε τι συμβαίνει.

Το ψυγείο λειτουργεί συνεχώς

Ίσως να μπορείτε να το ξεπαγώσετε και να λύσετε προσωρινά το πρόβλημα, αλλά θα επανέλθει, ο μόνος τρόπος για να διορθώσετε μια κατάψυξη που δεν θα σταματήσει να λειτουργεί είναι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στην πηγή. Και η πλειοψηφία των ατόμων δεν θα είναι σε θέση να επιδιορθώσει αυτό το ζήτημα, αλλά η ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ  μπορεί να βοηθήσει – ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει τη συνεχή λειτουργία του καταψύκτη σας.

Λάστιχο πόρτας / καπακιού

Εάν το ψυγείο σας λειτουργεί συνεχώς, τότε μία από τις πιο κοινές αιτίες είναι η πόρτα του καταψύκτη ή το παρέμβυσμα καπακιού (ανάλογα με το μοντέλο του καταψύκτη σας). Η πόρτα ή η φλάντζα δημιουργεί ένα αεροστεγές σφράγισμα και εάν έχει υποστεί ζημιά με κάποιο τρόπο θα διαρρεύσει αέρα και ο συμπιεστής του καταψύκτη θα λειτουργήσει συνεχώς για να αντισταθμίσει. Ο θερμός υγρός αέρας που μπαίνει στον καταψύκτη σας θα προκαλέσει συσσώρευση παγετού.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το πρόβλημα είναι συνήθως εύκολο να διορθωθεί ένας επισκευαστής απλά θα επισκευάσει τη ρωγμή ή σε πιο σοβαρές περιπτώσεις θα εγκαταστήσει μια νέα πόρτα. Έτσι, εάν ο καταψύκτης σας λειτουργεί συνεχώς, ελέγξτε προσεκτικά την πόρτα και προσέξτε για ρωγμές ή ζημιές.

Η ηλεκτρονική πλακέτα οθόνης

Η ηλεκτρονική πλακέτα οθόνης κάνει πολλές σημαντικές εργασίες μέσα σε έναν καταψύκτη ρυθμίζει την εσωτερική θερμοκρασία, την παρακολουθεί, ενεργοποιεί τον κινητήρα των ανεμιστήρων και πολλά άλλα. Έτσι, όπως πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε εάν δεν λειτουργεί ή καταστραφεί, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Μια κατεστραμμένη ή ελαττωματική ηλεκτρονική πλακέτα οθόνης μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αλλά ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι οι κινητήρες του συμπιεστή και του ανεμιστήρα να λειτουργούν συνεχώς τόσο αποτελεσματικά, εμποδίζει το σβήσιμο του καταψύκτη σας. Η επιδιόρθωση ή η αντικατάσταση της ηλεκτρονικής πλακέτας οθόνης είναι πραγματικά μόνο μια εργασία που μπορεί να αντιμετωπιστεί από έναν επαγγελματία, οπότε μην το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Το χρονόμετρο απόψυξης

Εάν έχετε ψυγείο NO FROST εξακολουθείτε να μην είστε απαλλαγμένοι από αυτό το πρόβλημα, φοβάμαι, αλλά ευτυχώς με αυτόν τον τύπο καταψύκτη, υπάρχει συνήθως μια πολύ κοινή αιτία. Δηλαδή, ο χρονοδιακόπτης απόψυξης, ο χρονοδιακόπτης απόψυξης είναι αυτός που ενεργοποιεί έναν θερμαντήρα ψυγείου χωρίς παγετό, οπότε όταν δεν λειτουργεί σωστά, πιθανότατα θα αρχίσετε να βλέπετε συσσώρευση πάγου επειδή ο καταψύκτης σας δεν θα μπορεί να ενεργοποιήσει τον θερμαντήρα, οπότε θα τρέχει συνεχώς.

Ευτυχώς, αυτό είναι και πάλι ένα απλό ζήτημα που μπορεί να επιλυθεί στα χέρια ενός επαγγελματία ψυκτικό/ τεχνικό και ενδέχεται να μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα τον κύκλο απόψυξης στο μεταξύ. Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα ψυγεία NO FROST  μια χειροκίνητη ρύθμιση και ακόμη κι αν το κάνετε, θα πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία επισκευής για να διορθώσετε ή να αντικαταστήσετε το χρονόμετρο απόψυξης για εσάς.

Ο θερμαντήρας απόψυξης

Τέλος, έχουμε ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τους καταψύκτες χωρίς παγετό, δηλαδή τη θερμάστρα απόψυξης! Ο θερμαντήρας απόψυξης είναι αυτό που πραγματικά κάνει τους καταψύκτες χωρίς παγετό παγετό επειδή θα ενεργοποιηθεί σε έναν κύκλο και θα αποτρέψει τη συσσώρευση πάγου. Ή τουλάχιστον αυτό που πρέπει να κάνει ο χρονοδιακόπτης απόψυξης που εξετάσαμε παραπάνω είναι αυτό που ενεργοποιεί τη θερμάστρα.

Αλλά εάν ο χρονοδιακόπτης απόψυξης λειτουργεί σωστά, αλλά το μηχάνημά σας εξακολουθεί να λειτουργεί συνεχώς, τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι με τον ίδιο τον θερμαντήρα απόψυξης. Ενώ ένα πρόβλημα με τον χρονοδιακόπτη απόψυξης είναι πιο συχνό μερικές φορές οι θερμαντήρες σε καταψύκτες χωρίς παγετό μπορούν να καταρρεύσουν.

Εάν η θερμάστρα σας είναι κατεστραμμένη, ελαττωματική ή ελαττωματική, είναι σημαντικό να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί γρήγορα, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να αντιμετωπίζετε μια συσσώρευση παγετού που μπορεί να προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα για εσάς. Έτσι, όπως πάντα η καλύτερη επιλογή σας είναι να καλέσετε τον επαγγελματικό ψυκτικό ή τον τεχνικό της ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ,και θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τη θερμάστρα με ένα πολύμετρο και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν τυχόν επισκευές ή αντικαταστάσεις.