επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS είναι μια από τις πιο βασικές οικιακές συσκευές.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές την συνεχή λειτουργία του ακόμα και πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά και πριν την επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS  αξίζει να ελέγξετε μερικά βασικά στοιχεία πριν καλέσετε έναν τεχνικό. Όπου είναι δυνατόν, αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα πριν επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε το σπίτι. Ακολουθεί ένας οδηγός για ορισμένα κοινά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθώς το μηχάνημά σας εξελίσσεται καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου του.

Ανεξάρτητα πλυντήρια ρούχων SIEMENS

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα του πλυντηρίου ρούχων, όσο πιο παλιά γίνεται τόσο πιθανότερο να φθαρεί κάτι ή να χαλάσει. Παρόλο που τα μηχανήματα πωλούνται με εγγύηση, συχνά αυτη είναι περιορισμένα και μπορεί μερικές φορές να καλύπτουν μόνο τα ανταλλακτικά, όχι τα έξοδα εργασίας ή κλήσης για την πραγματοποίηση της επισκευής.

Τα πλυντήρια ρούχων SIEMENS είναι αναμφισβήτητα η πιο κοινή οικιακή συσκευή που απαιτεί επισκευή. Τείνουν να χρησιμοποιούν πολύ πιο βαριά από ένα πλυντήριο πιάτων και σε ορισμένα σπίτια, χρησιμοποιούνται ακόμη και αρκετές φορές την ημέρα. Η SIEMENS έχει σχεδιάσει τα πλυντήρια της, έτσι ώστε αν και είναι συνήθως ανεξάρτητη, έχουν τέτοιο μέγεθος ώστε να τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σχέδιο κουζίνας και να ενσωματώνονται με ντουλάπια κουζίνας.

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο είδη προβλημάτων με ένα πλυντήριο ρούχων SIEMENS. Ο πρώτος τύπος προβλήματος μπορεί συνήθως να επιλυθεί χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε το μηχάνημα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πλυντήρια της SIEMENS μέσω ενός μπροστινού πίνακα που παρέχει πρόσβαση στην αντλία και την πτερωτή και επιτρέπει την επιθεώρηση για άλλα πιθανά προβλήματα. Ζητήματα που επηρεάζουν το εσωτερικό του τυμπάνου και τη σφράγιση της πόρτας, καθώς και τα κατάλοιπα μπορούν όλα να αντιμετωπιστούν. Τα ανεξάρτητα μηχανήματα μπορούν να αναποδογυριστούν στις πλευρές τους και να έχουν πρόσβαση από κάτω για να αντικαταστήσουν αντικείμενα όπως η αντλία, το κάρτερ, οι εύκαμπτοι σωλήνες και άλλα μέρη που βρίσκονται μέσα στο μηχάνημα.

Εάν πρέπει να επισκευάσετε το ανεξάρτητο πλυντήριο ρούχων της SIEMENS , καλέστε στο 6987285037.

Ενσωματωμένα εντοιχιζόμενα πλυντήρια SIEMENS

Αν και τα ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων που κατασκευάζονται από την Bosh μπορούν να ενσωματωθούν σε μια ανακατασκευή κουζίνας, η τεχνικός πλυντηρίων ρούχων aegBosch κατασκευάζει επίσης πλήρως ενσωματωμένα πλυντήρια ειδικά σχεδιασμένα για το σκοπό αυτό. Οι επισκευές σε ένα ενσωματωμένο πλυντήριο είναι πιο περίπλοκες από ένα ανεξάρτητο πλυντήριο. Επομένως, πολλές εταιρείες επισκευής δεν θα τις αντιμετωπίσουν. Αν και οι μονάδες μπορούν να αφαιρεθούν για την επισκευή τους, είναι πολύ πιο πρακτικό να επισκευαστούν στη θέση τους. Εάν χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη επισκευή πλυντηρίου ρούχων της Bosch, καλέστε την ομάδα σέρβις μας στο 020 7183 6944.

Τα ενσωματωμένα μηχανήματα έχουν τα εσωτερικά τους μέρη διευθετημένα ελαφρώς διαφορετικά για να επιτρέπουν στους τεχνικούς ευκολότερη πρόσβαση όταν πρέπει να εργάζονται μέσω των πλευρών και του πυθμένα μιας ενσωματωμένης κουζίνας. Υπάρχουν φορές που το μηχάνημα μπορεί να πρέπει να αφαιρεθεί, αλλά ένας από έμπειρο τεχνικό και θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλύσει τα περισσότερα προβλήματα χωρίς να χρειάζεται να διαλυθει η κουζίνα σας.

Είναι πάντα καλύτερο να ελέγξετε την εμπειρία και το ιστορικό του μηχανικού που ήρθε να επισκευάσει τις ενσωματωμένες συσκευές Bosch, καθώς δεν θέλετε να πληρώνετε και για επισκευή κατασκευής κουζίνας. Επικοινωνήστε με την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για να συζητήσετε τις απαιτήσεις επισκευής σας

Οι ποιο συνηθισμένες βλάβες πλυντηρίων ρούχων SIEMENS

1.Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS δεν γεμίζει με νερό

Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα είναι σωστά κλειστή, βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες εισόδου είναι καθαροί και ότι η παροχή νερού είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί. Εάν όλα αυτά είναι σωστά, θα πρέπει να καλέσετε έναν επισκευαστή για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

2.Το τύμπανο του πλυντηρίου ρούχων SIEMENS δεν γυρίζει

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να το προκαλέσουν, όπως φθαρμένα καρβουνάκια μοτέρ, προβλήματα ιμάντα κίνησης ή ελαττωματικό μοτέρ ή μονάδα ελέγχου. Θα χρειαστείτε έναν τεχνικό πλυντηρίων ρούχων SIEMENS για να καταλάβετε τι ακριβώς πήγε στραβά.

3.Το πλυντήριο SIEMENS σταματά στο μέσο του κύκλου

Αυτό γενικά σημαίνει ότι ο χρονοδιακόπτης, ο θερμοστάτης ή ο θερμαντήρας έχουν χαλάσει. Εάν πρόκειται για πρόβλημα χρονοδιακόπτη, ενδέχεται να μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα προσωρινά, προωθώντας χειροκίνητα τον επιλογέα ελέγχου,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

4.Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS κάνει θορυβο

Μια κουδουνίστρα ενώ το τύμπανο κινείται μπορεί να οφείλεται σε κάτι που έχει κολλήσει στο τύμπανο, τα νομίσματα και τα καλώδια σουτιέν είναι συνηθισμένοι ένοχοι. Ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε τα κουμπάκια για να φτάσετε στο προσβλητικό αντικείμενο. Αξίζει επίσης να ελέγξετε το φίλτρο αποστράγγισης για να βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρό. Ένα θορυβώδες πλυντήριο μπορεί επίσης να υποδηλώνει ελαττωματικά ή φθαρμένα ρουλεμάν. Δοκιμάστε να γυρίσετε το τύμπανο με το χέρι όταν το μηχάνημα είναι άδειο. Εάν ακούσετε θόρυβο ή αισθάνεστε «τζόγο» στο τύμπανο, είναι πιθανό τα ρουλεμάν να χρειαστούν αντικατάσταση.

5.Το νερό δεν αποστραγγίζεται από το πλυντήριο SIEMENS

Αυτό συνήθως σημαίνει ότι υπάρχει απόφραξη στο φίλτρο αποστράγγισης ή ότι η ίδια η αντλία έχει έχει χαλάσει η βουλώσει. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αδειάσετε το νερό, ώστε να μπορείτε να σώσετε τα ρούχα σας. Τραβήξτε έξω το σωλήνα αποστράγγισης, βάλτε το σε έναν κάδο και αφήστε τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον κάδο αν χρειαστεί!

6.Το πλυντήριο SIEMENS έχει πρόβλημα με τον κύκλο περιστροφής

Τα προβλήματα με τον κύκλο περιστροφής είναι σχετικά συνηθισμένα σφάλματα στο πλυντήριο ρούχων SIEMENS, τα καλά νέα είναι ότι είναι γενικά σχετικά φθηνά και απλά στην επίλυση. Οι αισθητήρες ισορροπίας θα παρακάμψουν τον κύκλο εάν τα ρούχα κατανέμονται άνισα και ενδέχεται να προκαλέσει δόνηση στο μηχάνημα. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν έχετε υπερφορτώσει το πλυντήριο ή εάν προσπαθείτε να περιστρέψετε μόνο μερικά στοιχεία. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά ελαφριά φορτία ή να αφαιρέσετε μερικά αντικείμενα από βαριά. Εάν αυτό αποτύχει, ίσως χρειαστεί να αντικατασταθούν τα καρβουνάκια του μοτέρ,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

7.Η πόρτα δεν ανοίγει

Αυτό συνήθως οφείλεται στο νερό που δεν αποστραγγίζεται ή σε ελαττωματικό κλείδωμα πόρτας. Αποστραγγίστε χειροκίνητα όπως παραπάνω. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε το πάνω μέρος του μηχανήματος και να απελευθερώσετε την κλειδαριά από το εσωτερικό,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

8.Τα ρούχα μυρίζουν άσχημα

Εάν χρησιμοποιείτε πάντα πλύσεις χαμηλής θερμοκρασίας και βιολογικά απορρυπαντικά, θα μπορούσατε να έχετε συσσώρευση βακτηρίων ή ακόμη και μούχλα στο μηχάνημα. Δοκιμάστε να εκτελέσετε ένα ζεστό άδειο πλύσιμο. Θα πρέπει επίσης να καθαρίζετε τακτικά το δοχείο σαπουνιού και να αφήνετε το πλυντήριο ανοιχτό στον αέρα για λίγα λεπτά μετά την αφαίρεση του πλυσίματος.

9.Το πλυντήριο SIEMENS χαλάει τα ρούχα

Τα δάκρυα στα ρούχα υποδεικνύουν ξένα σώματα στο μηχάνημα ή βλάβη στο τύμπανο. Ένας αποτυχημένος θερμοστάτης μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του νερού που θα βλάψει επίσης τα ευαίσθητα ρούχα.

10.Το πλυντήριο ρούχων SIEMENS αναφέρει έναν κωδικό σφάλματος

Φορτωμένο πλυντήριο Σε αντίθεση με τα σύμβολα πλυντηρίου, οι κωδικοί βλάβης του πλυντηρίου SIEMENS δεν είναι καθολικοί. Το εγχειρίδιο κατόχων σας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πρόβλημα και ακόμη και να προτείνει μια λύση. Σε άλλες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε έναν μηχανικό για να εντοπίσετε το σφάλμα. Μην μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε έναν κωδικό σφάλματος, ακόμα κι αν το μηχάνημα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Ορισμένοι κωδικοί είναι «σημάδια έγκαιρης προειδοποίησης» και η διόρθωση του μηχανήματος σε πρώιμο στάδιο θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Κωδικοί βλαβών πλυντηρίου ρούχων SIEMENS

Ε11
Κακή πλήρωση πριν από τον κύκλο πλύσης
Σβήστε ή η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή
Ο σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι σωστά τοποθετημένος
Η βαλβίδα πλήρωσης είναι ελαττωματική
Διαρροές στο διακόπτη πίεσης
Ο διακόπτης πίεσης απέτυχε
Σφάλμα καλωδίωσης
Ελαττωματική κύρια πλακέτα
Ο κύκλος τέθηκε σε παύση με την πόρτα κλειδωμένη Έναρξη
Αυτό είναι συνήθως το βασικό σφάλμα πλήρωσης, οπότε πρέπει να ελέγχετε το συνηθισμένο, ότι η παροχή νερού είναι ενεργοποιημένη και, στη συνέχεια, στις βαλβίδες πλήρωσης νερού.

Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε12
Δυσκολία πλήρωσης κατά την ξήρανση (μέγιστος χρόνος 3 λεπτά. Πλήρωση ξήρανσης κατά τη φάση φόρτωσης πλύσης)
Απενεργοποίηση ή πολύ χαμηλή πίεση νερού Η βαλβίδα απέτυχε
Κύκλωμα νερού διακόπτη πίεσης
Διακόπτες πίεσης
Καλωδίωση
Κύριο PCB
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση
Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε13
Διαρροές νερού Ο σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι σωστά τοποθετημένος
Η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή
Η βαλβίδα πλήρωσης είναι ελαττωματική
Το κύκλωμα νερού στο διακόπτη πίεσης έχει διαρροή ή μπλοκαριστεί
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Ο κύκλος διακόπτεται με την πόρτα κλειδωμένη
Αυτό ισχύει μόνο όταν έχει τοποθετηθεί σύστημα ανίχνευσης διαρροών.

Ε21
Κακή αποστράγγιση
Ο σωλήνας αποστράγγισης είναι στραβωμένος / φραγμένος / ακατάλληλος
Το φίλτρο αποστράγγισης είναι φραγμένο / βρώμικο
Ελαττωματική αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Τρέχουσα διαρροή μεταξύ θερμαντικού στοιχείου και γείωσης
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
 

Ε22
Δυσκολία πλήρωσης κατά την ξήρανση ή το στέγνωμα συμπυκνωτής μπλοκαρισμένος (ο διακόπτης πίεσης έκλεισε στο “FULL”)
Ο σωλήνας αποστράγγισης τσακίστηκε
Το φίλτρο αποκλείστηκε
Ο συμπυκνωτής στεγνώματος έχει μπλοκαριστεί
Ελαττωματική αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματικοί διακόπτες πίεσης
Καλωδίωση
Ελαττωματική πλακέτα κυκλώματος
Τρέχουσα διαρροή μεταξύ θερμαντήρα και γείωσης
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε23
Ελαττωματικό triac για αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματική αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
Αυτό αναφέρεται στο triac που ελέγχει τη λειτουργία της αντλίας στον κύριο ελεγκτή.

Ε24
Βλάβη στο κύκλωμα ανίχνευσης στο triac για αντλία αποστράγγισης
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε31
Βλάβη στο κύκλωμα διακόπτη πίεσης (συχνότητα σήματος από διακόπτη πίεσης εκτός ορίων)
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Καλωδίωση
Ελαττωματικό κύριο PCB
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
 

Ε32
Ο ηλεκτρονικός διακόπτης πίεσης δεν έχει βαθμονομηθεί σωστά (η στάθμη στον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης διαφέρει από 0-66 mm μετά την αρχική διαρροή βαθμονόμησης και όταν ο διακόπτης πίεσης κατά του βρασμού είναι “άδειος”)
Η βρύση είναι απενεργοποιημένη ή η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή
Ελαττωματική βαλβίδα πλήρωσης
Κύκλωμα νερού στους διακόπτες πίεσης
Διακόπτες πίεσης
Καλωδίωση
Ελαττωματικό PCB
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
 

Ε33
Ασυμφωνία μεταξύ στάθμης στον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης και στάθμης στον διακόπτη πίεσης αντι-βρασμού 1-2 (το σφάλμα παραμένει για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.)
Ο διακόπτης πίεσης είναι ελαττωματικός
Τρέχουσα διαρροή μεταξύ θερμαντικού στοιχείου και γείωσης
Θερμαντικό στοιχείο
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Κύκλωμα νερού
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε34
Ασυμφωνία μεταξύ στάθμης στον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης και στάθμης στον διακόπτη πίεσης κατά του βρασμού 2 (το σφάλμα επιμένει για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.)
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ θερμαντικού στοιχείου και γείωσης
Ελαττωματικό στοιχείο θέρμανσης
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Κύκλωμα νερού
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
 

Ε35
Σφάλμα υπερχείλισης
Η βαλβίδα πλήρωσης είναι ελαττωματική
Διαρροές από το κύκλωμα νερού στον διακόπτη πίεσης
Ο διακόπτης πίεσης είναι ελαττωματικός
Ελαττωματική καλωδίωση
Η κύρια πλακέτα είναι ελαττωματική
Διακοπές κύκλου – Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Η αντλία αποστράγγισης συνεχίζει να λειτουργεί (5 λεπτά ενεργοποιημένη, μετά 5 λεπτά εκτός λειτουργίας κ.λπ.)
OFF / επαναφορά
Σφάλμα συστήματος πίεσης νερού και δεν θα το θεωρούσαμε ως επισκευή DIY.

Ε36
Ελαττωματικό κύκλωμα ανίχνευσης στον διακόπτη πίεσης αντι-βρασμού 1
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε37
Το κύκλωμα ανίχνευσης στον διακόπτη πίεσης αντι-βρασμού 2 είναι ελαττωματικό
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε38
Η εσωτερική απογείωση πίεσης είναι μπλοκαρισμένη (η στάθμη του νερού δεν αλλάζει για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα περιστροφής τυμπάνου)
Κύκλωμα νερού στους διακόπτες πίεσης
Διακόπτες πίεσης
Ο ιμάντας του κινητήρα έχει σπάσει
Η φάση θέρμανσης παραλείπεται
 

Ε39
Ελαττωματική ανίχνευση HV στο σύστημα κατά της υπερχείλισης
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
 

Ε3Α
Ελαττωματική ανίχνευση με ρελέ αντίστασης θέρμανσης
Η κύρια πλακέτα είναι ελαττωματική.
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
 

Ε41
Η πόρτα ξεκλειδώθηκε
Ελαττωματικό κλείδωμα πόρτας
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
Συνήθως μια κλειδαριά πόρτας είναι ελαττωματική.

Ε42
Πρόβλημα με το κλείσιμο της πόρτας
Ελαττωματικό κλείδωμα πόρτας
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε43
Ελαττωματικό σύστημα τροφοδοσίας triac στο σύστημα καθυστέρησης της πόρτας
Ελαττωματική μονάδα κλειδαριάς πόρτας
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Ο κύκλος σταματά OFF / επαναφορά
Ομοίως με τους κωδικούς βλαβών E40 και E41.

Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων SIEMENS.

Ε44
Ελαττωματική ανίχνευση από σύστημα καθυστέρησης πόρτας
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Ο κύκλος σταματά OFF / επαναφορά
 

Ε45
Ελαττωματική ανίχνευση με σύστημα καθυστέρησης πόρτας triac
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Ο κύκλος σταματά OFF / επαναφορά
 

Ε51
Τροφοδοσία κινητήρα triac βραχυκύκλωμα
Ελαττωματικό PCB
Τρέχουσα διαρροή από κινητήρα ή από αργαλειό καλωδίωσης
Ο κύκλος μπλοκαρίστηκε, κλειδώθηκε η πόρτα (μετά από 5 προσπάθειες) OFF / επαναφορά
Και πάλι, αυτό αναφέρεται στο triac στον ηλεκτρονικό ελεγκτή και όχι σε μια εργασία DIY.

Ε52
Δεν υπάρχει σήμα από την ταχομετρική γεννήτρια κινητήρα
Ελαττωματικός κινητήρας
Ελαττωματική καλωδίωση
Ελαττωματικό PCB
Ο κύκλος μπλοκαρίστηκε, κλειδώθηκε η πόρτα (μετά από 5 προσπάθειες) OFF / επαναφορά
Το πηνίο στον κινητήρα είναι πιθανότατα ελαττωματικό. Αυτό το πηνίο διαβάζει έναν μαγνήτη καθώς ο κινητήρας περιστρέφεται για να ανιχνεύσει την ταχύτητα με την οποία περιστρέφεται ο κινητήρας και αυτό με τη σειρά του επιτρέπει στον ηλεκτρονικό ελεγκτή να ρυθμίσει τον κινητήρα να περιστρέφεται με διαφορετικές ταχύτητες για τις διάφορες επιλογές προγράμματος.

Ε53
Ελαττωματικό κύκλωμα ανίχνευσης triac κινητήρα
Ελαττωματικό PCB
Ο κύκλος μπλοκαρίστηκε, η πόρτα κλειδώθηκε ΑΝΕΝΕΡΓΗ / επαναφορά
Ένα άλλο που είναι λάθος είναι φήμη