HOTPOINT ARISTON οικιακές συσκευές

Επισκευή και συντήρηση προϊόντων HOTPOINT ARISTON είναι μέρος των καθημερινών εργασιών που πρέπει να επιτελέσουν οι τεχνικοί  μας. Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά τα μηχανήματα εκεί έξω, δεν είμαστε μόνο εξοικειωμένοι με αυτά και αντλούμε από μια βάση εμπειρίας και γνώσης, μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε προβλήματα πολύ γρήγορα.

Όλο το μηχανολογικό και τεχνικό προσωπικό της ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ  παρακολουθούν συνεχή εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν ενημερωμένοι με την τελευταία τεχνολογία σε όλους τους κατασκευαστές και θα αναγνωρίσουν ένα πρόβλημα και τις λύσεις του χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε δοκιμή σενάριο σφάλματος.

Επισκευάζουμε όλες τις μεγάλες ενσωματωμένες και ανεξάρτητες συσκευές Hotpoint Ariston

  1. πλυντήρια στεηνωτήρια
  2. στεγνωτήρια ρούχων
  3. πλυντήρια ρούχων
  4. πλυντήρια πιάτων
  5. καταψύκτες ψυγείου
  6. φούρνοι και διπλοί φούρνοι
  7. ηλεκτρικές εστίες

Σχετικά με τη Hotpoint

Το Hotpoint ™ ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ο Earl Richardson εισήγαγε το σίδερο Hotpoint το 1905. Χρειάστηκε έως το 1911 για να ενσωματωθεί η ίδια η εταιρεία. Το 1912 η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή ηλεκτρικών σίδερων. Το 119 προχώρησε να συμπεριλάβει τις κουζίνες στην παραγωγή του. Ο ισχυρισμός της Hotpoint είναι ότι ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν την κατασκευή φρυγανιέρες και η φρυγανιέρα Hotpoint ήταν η πιο γνωστή μάρκα στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και του 30.

Αργότερα συγχωνεύοντας με την General Electric, συνεχίζει να κατασκευάζει τα περισσότερα από τα μηχανήματά της στις ΗΠΑ στο εργοστάσιο του Κεντάκι που αναπτύχθηκε από την GE στις αρχές του εικοστού αιώνα. Η GE πούλησε τελικά το τμήμα συσκευών της στην Haier στην Κίνα, αφού οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές εμπόδισαν την πώληση στην Electrolux. Το 2007 η Indesit ανέλαβε το Hotpoint να ενσωματωθεί πλήρως με τη δική της μάρκα Ariston στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2011 κυκλοφόρησε η μάρκα Hotpoint αντικαθιστώντας όλες τις μάρκες Ariston και Hotpoint-Ariston. Αργότερα, όταν η Whirlpool αγόρασε λίγο κάτω από το 60 τοις εκατό των μετοχών, η Hotpoint διατήρησε τη μάρκα της, την οποία βλέπουμε ακόμα και σήμερα.

Η κατανόηση ότι το πλυντήριο πιάτων εξοικονομεί έως και μία ώρα την ημέρα σε οικιακές εργασίες που το πωλεί συχνά χωρίς να ψάχνει άλλο. Η υψηλότερη βαθμολογία απόδοσης στο A +++ είναι αυτό που τοποθετεί το Hotpoint στο επάνω άκρο της μέσης μεσαίας κατηγορίας της αγοράς. Με παρόμοια κουδούνια και σφυρίγματα με τα άλλα μοντέλα που ανταγωνίζονται στην αγορά, το Hotpoint είναι παγκόσμιος ηγέτης.

Με εξαιρετικά αθόρυβα μηχανήματα που έχουν ζώνες ζώνης πλύσης για καθαρότερα αποτελέσματα, το Hotpoint είναι ισοδύναμο με τους κατασκευαστές υψηλότερου επιπέδου. Χρησιμοποιώντας κινητήρες που εξοικονομούν ενέργεια, καθώς και συστήματα που εξοικονομούν νερό, το Hotpoint σκότωσε δύο πουλιά με μια πέτρα τόσο για πλυντήρια όσο και για πλυντήρια πιάτων. Η προσφορά μηχανών με υψηλή χωρητικότητα φορτίου καθώς και ηλεκτρονικά χειριστήρια σημαίνει ότι όλα λειτουργούν πολύ πιο ομαλά από ό, τι πριν από μερικά χρόνια.

Με πολλές διαφορετικές τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί σε διαφορετικές συσκευές, όπως η τεχνολογία κατά των αλλεργιών στο πλύσιμο και η φρεσκάδα των τροφίμων στην ψύξη, θα πρέπει πραγματικά να πάτε σε μια αίθουσα εκθέσεων για να γνωρίσετε γιατί αυτά τα μηχανήματα είναι οι κορυφαίοι όσον αφορά τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Πλυντήρια πιάτων HOTPOINT ARISTON

Τα πλυντήρια πιάτων Hotpoint έχουν κατά κανόνα υψηλότερη χωρητικότητα φόρτωσης και μπορούν να πλένονται γρηγορότερα από τα περισσότερα άλλα μηχανήματα ενώ παράλληλα καθαρίζουν τα πάντα. Ο πρακτικός σχεδιασμός σημαίνει ότι είναι ευκολότεροι στη χρήση ακόμη και για τους νέους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι σχεδιαστές όχι μόνο εξέτασαν τον τρόπο ενσωμάτωσης της τεχνολογίας σε μια συσκευή εξοικονόμησης χρόνου, αλλά επίσης εξέτασαν τις ανάγκες διαφόρων ειδών χρηστών.

Η ενσωμάτωση του διπλού χώρου που σημαίνει ότι το κορυφαίο καλάθι όταν είναι γεμάτο μπορεί εύκολα να μετακινηθεί για πρόσβαση στο κάτω καλάθι έχει νόημα. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό μέρος του ανώτερου σχεδιασμού Hotpoint.

Ψυγεία και καταψύκτες HOTPOINT ARISTON

Ενώ η θερμοκρασία κάνει τεράστια διαφορά όταν αποφασίζετε για μια νέα συσκευή, υπάρχουν τώρα νέες τεχνολογίες που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων. Το Hotpoint ™ έχει μια ενδιαφέρουσα νέα τεχνολογία όπου τα μόρια οξυγόνου απελευθερώνονται στο πιο τραγανό τμήμα διατηρώντας τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα για περισσότερο. Σε συνδυασμό με τον έλεγχο θερμοκρασίας, αυτά τα ψυγεία διατηρούν τα τρόφιμα πιο φρέσκα για πολύ περισσότερο.

Η διακύμανση της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης ότι το ψυγείο μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε θερμοκρασία μεταξύ 0 και 26 βαθμών Κελσίου για να ταιριάζει στις ανάγκες των προϊόντων που αποθηκεύετε. Όταν πηγαίνετε για διακοπές, θα πρέπει να αφήσετε το ψυγείο σας να λειτουργεί, αλλά μπορείτε να το ρυθμίσετε σε 12 μοίρες σταθερά ενώ η πόρτα είναι κλειστή, εξοικονομώντας σας σε λογαριασμούς ενέργειας, ένα πραγματικό μπόνους για την πένσα μεταξύ μας.

Πλυντήρια ρούχων HOTPOINT ARISTON

Ίσως οι ρυθμίσεις αλλεργικής φροντίδας είναι αυτές που έφεραν το Hotpoint ™ στην κορυφή των αξιολογήσεων με το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνδυασμένη τεχνολογία, όπως η τεχνολογία ατμού στο τέλος του πλυσίματος, η οποία παρέχει καθαρό καθαρισμό με τους ταχύτερους κύκλους πλυσίματος και την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση έχει προσθέσει σε αυτήν τη δημοτικότητα.

Το EcoTech σημαίνει ότι το μηχάνημα έχει ενεργειακή βαθμολογία A + ή παραπάνω και πληροί τα περιβαλλοντικά πρότυπα εντός του EcoWash ή του Eco Cycles.

Τα μεγάλα όπλα από το στάβλο Hotpoint είναι τα προγράμματα αφαίρεσης λεκέδων που μπορούν να μετακινήσουν έως και 40 διαφορετικούς λεκέδες και τρεις διαφορετικούς λεκέδες σε ένα μόνο πλύσιμο. Δεν απαιτείται πρόπλυση και η έξυπνη διαχείριση τυμπάνων και απορρυπαντικών κάνει τώρα όλα αυτά δυνατά.

Στεγνωτήρια HOTPOINT ARISTON

Το Hotpoint ™ εξέτασε πάλι κάθε πιθανό πελάτη κατά την ανάπτυξη στεγνωτηρίων. Με παρόμοιο τρόπο με τα πλυντήρια, διαθέτουν επίσης αντιαλλεργική ικανότητα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές αυτά τα στεγνωτήρια υπερβαίνουν τις προσδοκίες ακόμη και σε σύγκριση με την αγορά υψηλών προδιαγραφών. Με τις μαλακές και χαριτωμένες ρυθμίσεις παιχνιδιού και τις επιλογές φροντίδας τσακίσματος, το σιδέρωμα μπορεί να γίνει κάτι παρελθόν.

Με προγράμματα για διαφορετικά επίπεδα ξηρότητας, αυτά τα μηχανήματα έχουν ένα πρόγραμμα ανανέωσης που σημαίνει ότι μπορείτε να ανανεώσετε αντικείμενα μόλις ολοκληρωθεί η εργασία του.

HOTPOINT ARISTON επισκευή ψυγείων τεχνικός ψυκτικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή ψυγείων τεχνικός ψυκτικός

HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός

HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή οικιακής κουζίνας τεχνικός

HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου τεχνικός

HOTPOINT ARISTON επισκευή στεγνωτηρίου τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή στεγνωτηρίου τεχνικός

HOTPOINT ARISTON επισκευή κεραμικής εστίας τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή κεραμικής εστίας τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή ηλεκτρικού φούρνου τεχνικός
HOTPOINT ARISTON επισκευή ηλεκτρικού φούρνου τεχνικός