επισκευή service ηλεκτρικού φούρνου BOSCH

Επισκευή οικιακών συσκευών BOSCH

επισκευή ηλεκτρικού φούρνου BOSCH
επισκευή ηλεκτρικού φούρνου BOSCH

Για επισκευή ηλεκτρικού φούρνου BOSCH μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί η επισκευή service ηλεκτρικού φούρνου BOSCH.Κατά το μαγείρεμα ενός γεύματος, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί είναι να χαλάσει ο BOSCH φούρνος , αυτό μπορεί να συμβεί αμέσως ή μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Συνήθως, αυτό θα συμβεί όταν ο φούρνος σας αρχίσει να θερμαίνεται αλλά μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Ποια είναι η αιτία για τον ηλεκτρικό φούρνο BOSCH να χαλάσει

Απάντηση σε αυτό, όλα εξαρτώνται από το τι προκαλεί το πρόβλημα. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις πιθανές αιτίες για να χαλάσει ο ηλεκτρικός φούρνος BOSCH.https://www.bosch-home.gr/

Προβλήματα θερμοστάτη στον ηλεκτρικό φούρνο BOSCH

Μία από τις πρωταρχικές αιτίες της διακοπής του ηλεκτρικού φούρνου σας είναι ο θερμοστάτης, αυτή είναι μια διαδικασία ασφαλείας που θα προστατεύσει τον φούρνο σας από το να ζεσταθεί πολύ. Σε πολλούς ηλεκτρικούς φούρνους, υπάρχουν στην πραγματικότητα περισσότεροι από ένας θερμοστάτες, αλλά εάν ο κύριος θερμοστάτης ή ο αισθητήρας έχει βλάβη , τότε ο φούρνος σας θα συνεχίσει να θερμαίνεται μέχρι να ξεκινήσει ο θερμοστάτης ασφαλείας.

Ο μόνος πραγματικός τρόπος για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι να αντικαταστήσετε το θερμοστάτη για να διασφαλίσετε ότι ο φούρνος σας δεν θερμαίνεται πάρα πολύ. Έτσι, αν δεν έχετε την εμπειρία και τη γνώση για να το κάνετε αυτό, πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής ηλεκτρικών φούρνων απο την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.

Προβλήματα εξαερισμού του φούρνου BOSCH

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει την απενεργοποίηση του φούρνου σας είναι ο εξαερισμός, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι επειδή ο φούρνος τροφοδοτείται από ηλεκτρικό και όχι από αέριο ότι δεν χρειάζεται εξαερισμό. Αυτό δεν συμβαίνει και είναι απαραίτητο για την ασφάλειά σας κάθε ηλεκτρικός φούρνος να αερίζετε σωστά.

Εάν η ροή του αέρα είναι περιορισμένη ή μπλοκαρισμένη με κάποιο τρόπο, ο φούρνος σας μπορεί να υπερθερμανθεί, κάτι που θα το κάνει να σβήσει. Επομένως, προτού εξετάσετε τον θερμοστάτη και τα θερμαντικά στοιχεία, ρίξτε μια ματιά στον ηλεκτρικό σας φούρνο και βεβαιωθείτε ότι έχει επαρκή εξαερισμό.

Στοιχεία θέρμανσης του φούρνου BOSCH έχουν πρόβλημα

Ναι, επιστρέφουμε σε δύο όρους. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει πριν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ψήσιμο και το ψήσιμο είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα με ηλεκτρικούς φούρνους και μπορεί να προκαλέσει πολλά διαφορετικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του φούρνου που μόλις κόβεται .

Τα στοιχεία σας μπορεί να καταστραφούν με διάφορους τρόπους, αλλά εάν το φούρνο απλώς το κλείνει και τα θερμαντικά στοιχεία είναι υπεύθυνα, πιθανότατα οφείλεται σε σφάλμα διαρροής ή σε πρόβλημα με την καλωδίωση.

Ο μόνος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να αντικαταστήσετε το ελαττωματικό στοιχείο θέρμανσης, οπότε φροντίστε να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής ηλεκτρικού φούρνου ώστε να μπορούν να το εξετάσουν για εσάς. Και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε επισκευές, εάν χρειάζεται.

Ηλεκτρικά σφάλματα στον φούρνο BOSCH

Οι ηλεκτρικές βλάβες έρχονται σε πολλές μορφές και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν την απενεργοποίηση του φούρνου σας, με κάποιους πιο μοντέρνους φούρνους μπορείτε να εμφανιστεί ένας κωδικός σφάλματος εάν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Χωρίς εντοπισμό κωδικού σφάλματος και στη συνέχεια η επίλυση του προβλήματος μπορεί να είναι πολύ δύσκολη.

Δεν είναι εύκολο για τα μη εκπαιδευμένα μάτια να εντοπίσουν το πρόβλημα όταν αφορά ηλεκτρονικά, ειδικά χωρίς κωδικό σφάλματος ή σφάλματος. Έτσι, εάν το πρόβλημα σχετίζεται με τα εσωτερικά ηλεκτρικά, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής ηλεκτρικών φούρνων.

Αποτυχίες εξαρτημάτων στον BOSCH ηλεκτρικό φούρνο

Ένα τελευταίο κοινό πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει την απενεργοποίηση του ηλεκτρικού φούρνου σας είναι η αστοχία με ένα εξάρτημα μέσα του. Δύο από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι προβλήματα με το χρονοδιακόπτη και το διακόπτη, το ρολόι του φούρνου σας μπορεί εύκολα να καταστραφεί εάν υπερθερμανθεί, ενώ τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ένας σπασμένος διακόπτης είναι αρκετά αντίστροφα.

Η επίλυση αυτών των βλαβών απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και έμπειρα χέρια, οπότε αν έχετε εντοπίσει αστοχία ενός εξαρτήματος ή υποψιάζεστε ότι πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής ηλεκτρικού φούρνου για να το χειριστείτε για εσάς. Η διακοπή του ηλεκτρικού φούρνου σας είναι ενοχλητική, αλλά ευτυχώς είναι ένα πρόβλημα που συνήθως επιλύεται.

Οι κωδικοί σφάλματος φούρνων Bosch

Αυτοί είναι διαφορετικοί για κάθε μοντέλο. Ωστόσο, υπάρχουν κοινοί κωδικοί σφάλματος που εμφανίζουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική οθόνη. Αυτά περιλαμβάνουν:

E011 – Ο κωδικός φούρνου Bosch E011 σημαίνει ότι ένα από τα κουμπιά πιέζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνηθισμένο – αυτό μπορεί να προκληθεί από βρωμιά ή νερό που εισέρχεται στον πίνακα ελέγχου και θα χρειαστεί την εξειδίκευση ενός τεχνικού επισκευής οικιακών συσκευών bosch.

F31 – υποδεικνύει ότι η θερμοκρασία του φούρνου θεωρείται προβληματική από τον πίνακα ελέγχου

F41 – ένα ελαττωματικό μοτέρ μανδάλωσης ή πρόβλημα καλωδίωσης θα προκαλέσει δυσλειτουργία του μανδάλου

F45 – το μηχανοκίνητο μάνδαλο δεν θα ξεκλειδώσει που σημαίνει ότι οι μεντεσέδες ή οι τσιμούχες πόρτας ενδέχεται να είναι λάθος

F111 – ο φούρνος υπερθερμαίνεται όταν βρίσκεται σε λειτουργία αυτοκαθαρισμού, πιθανώς λόγω βλαβών με τον ανεμιστήρα ψύξης

F113 – ο φούρνος υπερθερμαίνεται σε λειτουργία ψησίματος και αυτό μπορεί να σχετίζεται με ελαττωματικό θερμοστάτη που δεν μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία

F125 – υποδεικνύει ότι το κλειδί είναι κολλημένο

F151 – δείχνει ένα σφάλμα επικοινωνίας του πίνακα ελέγχου

F154 – οι εξαερισμοί πρέπει να ελέγχονται για απόφραξη

Άλλα θέματα με τους φούρνους BOSCH

Ο φούρνος δεν ανάβει

Ο φούρνος που δεν λειτουργεί μπορεί να σχετίζεται με πολλά μέρη όπως ένα κατεστραμμένο στοιχείο ψησίματος, ένας ελαττωματικός αναφλεκτήρας, ένα ελαττωματικό ηλεκτρόδιο σπινθήρα ή ένα πρόβλημα εισερχόμενης ισχύος – ζητήματα με το ρελέ ή την πλακέτα ελέγχου ή τυχόν ηλεκτρικά ζητήματα θα χρειαστούν τη βοήθεια εκπαιδευμένου μηχανικού .

Το φως στον φούρνο BOSCH είναι σβηστό, δεν ανάβει

Μια λάμπα φούρνου Bosch που δεν λειτουργεί μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα σύνδεσης στο ηλεκτρικό δίκτυο – μια πιθανή σύνδεση κύριας τροφοδοσίας ή τερματικού ή η μονάδα ελέγχου ενδέχεται να είναι βλάβη – και θα πρέπει όλοι οι λαμπτήρες, υποδοχή φωτός και συναρμολόγηση φωτός ελέγξαμε.

Δυσκολίες ρύθμισης χρόνου στον φούρνο BOSCH

Τα προβλήματα ρολογιού φούρνου Bosch μπορεί να σχετίζονται με ελαττωματικό χρονοδιακόπτη ή μονάδα μετασχηματιστή – ένα από τα οποία μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση – ένα ρολόι που δεν εμφανίζεται δίπλα σε περιοχές της κουζίνας που δεν λειτουργούν υποδεικνύει πρόβλημα με το μπλοκ ακροδεκτών λόγω χαλαρών συνδέσεων ή απλά ένα σφάλμα με το ίδιο το ρολόι που μπορεί να χρειαστεί επαναφορά ή αντικατάσταση.

Ο φούρνος  BOSCH δεν θερμαίνεται

Ένας φούρνος Bosch που δεν θερμαίνει έχει συχνές αιτίες – το ανάφλεξη, το στοιχείο ψησίματος, το ηλεκτρόδιο ψήματος ψήματος ή ψησίματος και το στοιχείο ψησίματος είναι απλώς ένα δείγμα – παράλληλα με ζητήματα με την εισερχόμενη ισχύ, τις θερμικές ασφάλειες, τις συνδέσεις χαλαρών ή καμένων καλωδίων και προβλήματα με θερμοστάτης ελέγχου θερμοκρασίας, βαλβίδα ασφαλείας ή ρυθμιστής πίεσης.

Ο φούρνος δεν εκτελεί την λειτουργία αυτοκαθορισμού του

Κατά τη διάρκεια του κύκλου καθαρισμού του φούρνου, ο διακόπτης κλειδώματος της πόρτας ενεργοποιείται για να διασφαλίσει ότι η πόρτα του φούρνου δεν θα ανοίξει – εάν ο διακόπτης και το συγκρότημα του μοτέρ κλειδώματος της πόρτας έχουν υποστεί ζημιά, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού δεν θα λειτουργεί – και άλλα μέρη που προκαλούν πρόληψη αυτής της λειτουργίας μπορεί να είναι ο θερμοστάτης ελέγχου θερμοκρασίας, ο πίνακας ελέγχου φούρνου, η θερμική ασφάλεια ή ο ίδιος ο διακόπτης πόρτας.

Επαγγελματικοί επισκευαστές και τεχνικοί φούρνων BOSCH

Οι ειδικοί της επισκευής φούρνων της Bosch στην Αττική θα εντοπίσουν γρήγορα τυχόν προβλήματα και θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες επισκευές ή αντικαταστάσεις. Κάντε ένα βολική ραντεβού- ακόμη και το Σάββατο. Μόνο προηγμένα εργαλεία και εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθούν από πολύ εκπαιδευμένους και καταρτισμένους τεχνικούς.