BOSCH οικιακές συσκευές

Bosch μια μάρκα που αγγίζει κάθε στιγμή

BOSCH οικιακές συσκευές.Η Bosch είναι μια παγκόσμια μάρκα που ξεκίνησε με ταπεινή αρχή στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας πριν από τα τέλη του 20ου αιώνα. Ο Robert Bosch, ο ιδρυτής της, δεν θα μπορούσε να φανταστεί το εύρος της εμβέλειας και της επιρροής που μια μέρα θα απολάμβανε αυτή η εταιρεία. Η Bosch έχει αναπτυξιακά και κατασκευαστικά ενδιαφέροντα σχεδόν σε κάθε γωνιά της ζωής, από οικιακές συσκευές έως ηλεκτρικά εργαλεία μέχρι μηχανικά και μηχανοκίνητα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα και αεροσκάφη.

Παρά το γεγονός ότι η επιχείρησή τους έχει πληγεί από δύο παγκόσμιους πολέμους, είναι πιθανώς η φήμη της εταιρείας για φιλελεύθερη πολιτική και κοινωνική ευθύνη που οδήγησε τελικά στην κυρίαρχη θέση της στον παγκόσμιο χώρο παραγωγής. Σήμερα, όταν ένα σπίτι πωλείται και το απόθεμα περιλαμβάνει ενσωματωμένες συσκευές Bosch, είναι σχεδόν σίγουρα σίγουρη μια ταχύτερη πώληση.

Για γενιές, οι οικιακές συσκευές της Bosch εκπληρώνουν την υπόσχεση αυτής της διεθνούς εταιρείας να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για αμέτρητα νοικοκυριά, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.

Ακόμη και οι καλύτερες οικιακές συσκευές όπως αυτές που κατασκευάζονται από την Bosch βιώνουν φθορές και δημιουργούν σφάλματα.Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πιο οικονομικό να επισκευάσετε την ελαττωματική συσκευή Bosch αντί να αγοράσετε καινούργια.

Καινοτομία BOSCH

Είτε πρόκειται για μαγείρεμα είτε για ψύξη φαγητού, για πλύσιμο πιάτων ή για πλυντήριο ρούχων, η Bosch τα καλύπτει όλα. Ταιριάζοντας με την καινοτόμο ικανότητα όλων των άλλων κατασκευαστών, η Bosch έχει μια ιστορία δημιουργικής ανάπτυξης από την ίδρυσή τους. Πρωταγωνιστώντας με έννοιες όπως το Home connect που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τι υπάρχει στο ψυγείο ή να ενεργοποιείτε τις συσκευές σας ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, το μέλλον έφτασε πραγματικά για τον ιδιοκτήτη μιας συσκευής Bosch.

Η ενσωμάτωση της επιστημονικής γνώσης στη λειτουργία της μηχανής ήταν από την αρχή μια βασική πολιτική έρευνας και ανάπτυξης και εξακολουθεί να είναι εμφανής σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούν στις μηχανές τους, όπως το Active Oxygen (καθαρισμός με χρήση πρόσθετου οξυγόνου) και το i-Dos (δοσολογία μέσω αισθητήρα).

Πλυντήρια πιάτων BOSCH

Με τον ίδιο τρόπο που άλλοι κατασκευαστές προσφέρουν ενσωματωμένα, ανεξάρτητα, συμπαγή και τυπικά πλυντήρια πιάτων, οι συσκευές Bosch έχουν τα μοναδικά σημεία πώλησης στις ίδιες κατηγορίες. Η συμπαγής γκάμα τους αντί να ανταγωνίζεται με τις λεπτές σειρές από άλλους κατασκευαστές είναι οι τέλειες επιτραπέζιες συσκευές για μικρά νοικοκυριά. Η Bosch είχε αποστολή να μειώσει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και κατά συνέπεια τα πλυντήρια πιάτων τους χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και ολοκληρώνουν τη δουλειά γρηγορότερα. Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι το περίφημα θορυβώδες πλυντήριο πιάτων, όταν κατασκευάζεται από την Bosch είναι εξαιρετικά πιο ήσυχο.

Ψυγεία και καταψύκτες BOSCH

Οι καταψύκτες χωρίς παγετό που καθορίζουν το εύρος ψύξης φαγητού είναι πιθανώς η υπερηφάνεια και η χαρά της Bosch. Οι καταψύκτες χωρίς παγετό σημαίνουν ότι το φαγητό δεν είναι υγρό και μώλωπες κατά τη διαδικασία κατάψυξης. Ο καθαρισμός και η συντήρηση των συσκευών γίνεται πολύ πιο εύκολος και φυσικά χωρίς παγετό αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους, καθιστώντας την επένδυση ακόμη πιο χρήσιμη. Συναρμολογημένα με γνώμονα τον χρήστη, τα ράφια κλίνουν προς τον χρήστη, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να αποθηκεύσετε φαγητό και να δημιουργήσετε τι είναι στην πραγματικότητα στο ψυγείο. Είναι τα μικρά χαρακτηριστικά σχεδιασμού που βοηθούν στην άνεση του χρήστη, καθιστώντας αυτές τις συσκευές την καρδιά της επιθυμίας εκείνων που ψωνίζουν για αυτά τα προϊόντα.

Πλυντήρια ρούχων BOSCH

Η εισαγωγή της έννοιας του πιο αθόρυβου πλυντηρίου πιάτων επικαλύπτεται με την τελευταία τεχνολογία πλυντηρίου ρούχων. Η προσφορά μηχανών που είναι πολύ πιο αθόρυβες ωστόσο είναι μόνο η αρχή. Η γενιά του παππού μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ένα πλυντήριο που θα μπορούσε να αισθανθεί το επίπεδο βρωμιάς στο φορτίο και έτσι να διαχειριστεί τις ποσότητες απορρυπαντικών. Ωστόσο, η Bosch το έφερε στα σπίτια μας ως μέρος της φυσικής εξέλιξης της τεχνολογίας οικιακών συσκευών. Σταδιακά οι μηχανές μας χρησιμοποιούν λιγότερο νερό μειώνοντας έτσι τα απόβλητα και λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές ανησυχίες. Η Bosch το έχει τελειοποιήσει. Επιπλέον, με τις ρυθμίσεις Eco Wash τα σύγχρονα μηχανήματα της Bosch έχουν σχεδιαστεί για να μας μεταφέρουν σε ένα πιο πράσινο μέλλον.

Πλυντήρια Στεγνωτήρια,Στεγνωτήρια ρούχων BOSCH

Η Bosch απλά δεν κατασκευάζει στεγνωτήρια. Κατασκευάζουν εξαιρετικά στεγνωτήρια. Είτε επιλέγετε εξαερισμό, συμπυκνωτή ή στεγνωτήρα αντλίας θερμότητας από τη γκάμα τους, δεν θα απογοητευτείτε. Αν νομίζατε ότι όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα των άλλων μηχανών ήταν υπέροχα, περιμένετε μέχρι να συναντήσετε τα κορυφαία στεγνωτήρια τους. Καθαρίζονται. Το όνειρο της νοικοκυράς. Εκτός από την αυξημένη απόδοση που συνοδεύει την προαναφερθείσα εξέλιξη, αυτά τα μηχανήματα είναι μπροστά από την εποχή τους

Ηλεκτρικές κουζίνες και φούρνοι BOSCH

Το επαγωγικό μαγείρεμα ήταν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όχι όπως τα γνωρίζουμε. Αρχικά ένας καινοτόμος σχεδιασμός που παρουσιάστηκε στην οικιακή μαγειρική μέσω ξεχωριστών ενσωματωμένων φούρνων και εστιών, η επαγωγική εστία είναι τώρα διαθέσιμη ως μέρος της ανεξάρτητης κουζίνας. Αυτά έχουν αναπτυχθεί για να είναι ασφαλή και ενεργειακά αποδοτικά. Επιπλέον, ως μέρος μιας ανεξάρτητης κουζίνας ο ιδιοκτήτης έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ευελιξίας που προσφέρει στην οργάνωση της κουζίνας. Τα σφάλματα που συμβαίνουν με επαγωγικές εστίες συνήθως περιλαμβάνουν μηχανισμούς ασφαλείας και απενεργοποίησης. Αυτές οι εστίες δεν εκπέμπουν θερμότητα με τον ίδιο τρόπο όπως και οι τυπικές κουζίνες και επομένως είναι εξαιρετικά ασφαλείς. Προβλήματα παρουσιάζονται μαζί τους όταν οι μηχανισμοί θερμοκρασίας πηγαίνουν στραβά και οι θερμοστάτες γίνονται ελαττωματικοί. Στην πραγματικότητα, εμφανίζονται περισσότερα προβλήματα με τις σχετικές λειτουργίες από το επαγωγικό μαγείρεμα, όπως τα προγραμματιζόμενα χαρακτηριστικά και οι μηχανισμοί ασφαλείας που ξεκινούν πολύ γρήγορα.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες οι ηλεκτρικοί φούρνοι έχουν γίνει ο κανόνας. Ο μοντέρνος ενσωματωμένος φούρνος είναι το όνειρο των γιαγιάδων μας. Ηλεκτρικό, αυτοκαθαριζόμενο και με τεχνολογία που δεν ονειρεύτηκε καν πριν από λίγα χρόνια. Υπήρχε μια εποχή που οι ηλεκτρικοί φούρνοι κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά ότι ένας ηλεκτρολόγος μπορούσε να τους επισκευάσει όταν κάτι πήγε στραβά. Φυσικά, οι καιροί έχουν αλλάξει και όλα έχουν γίνει εξειδικευμένα. Οι φούρνοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Όχι μόνο είναι πλέον ηλεκτρικά, αλλά έχουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα και έχουν γίνει επίσης έξυπνα.

Με την τεχνολογία οικιακής σύνδεσης που έχει αναπτυχθεί από τους ενσωματωμένους φούρνους της Bosch, έχουν πλέον δυνατότητα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά που απαιτούν μια βάση γνώσης τεχνολογίας που εκτείνεται πολύ πέρα ​​από αυτήν που απαιτείται από έναν ηλεκτρολόγο.

Τεχνικός επισκευής ηλεκτρικών φούρνων της Bosch εκπαιδεύονται όχι μόνο όσον αφορά την τρέχουσα τεχνολογία, αλλά και σε σχέση με την καινοτομία για συγκεκριμένη μάρκα. Η τεχνική και επαγγελματική τους ανάπτυξη είναι ενημερωμένη για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας ανεξάρτητα από την ηλικία της συσκευής που απαιτεί επισκευή και συντήρηση.

Οι ειδικοί στις βλάβες και τα προβλήματα των οικιακών συσκευών BOSCH

Εάν έχετε συσκευές Bosch που χρειάζονται επισκευή – ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα ή μοντέλο ηλεκτρικών ειδών που δεν λειτουργούν όπως πρέπει – καλέστε τον φιλικό,  και αξιόπιστο τεχνικό.

Οι συσκευές Bosch είναι συνεχώς σε ζήτηση σε νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Το σύνθημά τους «Εφευρέθηκε για τη ζωή» δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο, και αυτή η γερμανική εταιρεία έχει ανεβάσει πραγματικά το φραγμό όσον αφορά την αριστεία των συσκευών.

Στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ καταλαβαίνουμε την ανάγκη για καλά συντηρημένες συσκευές. Είτε πρόκειται για πλυντήριο ρούχων, ψυγείο ή φούρνο, είμαστε ειδικοί στις επισκευές της Bosch.

BEKO επισκευή ψυγείων τεχνικός ψυκτικός
BOSCH επισκευή ψυγείων τεχνικός ψυκτικός
BEKO επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
BOSCH επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
BEKO επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός
BOSCH επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός
BEKO επισκευή οικιακής κουζίνας τεχνικός
BOSCH επισκευή οικιακής κουζίνας τεχνικός

BEKO επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου τεχνικός
BOSCH επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου τεχνικός

BEKO επισκευή στεγνωτηρίου τεχνικός
BOSCH επισκευή στεγνωτηρίου τεχνικός
BOSCH επισκευή κεραμικές εστίες τεχνικός
BEKO επισκευή ηλεκτρικού φούρνου τεχνικός
BOSCH επισκευή ηλεκτρικού φούρνου τεχνικός