επισκευή service πλυντηρίων ρούχων BEKO

Επισκευή οικιακών συσκευών BEKO
επισκευή service πλυντηρίων ρούχων BEKO
επισκευή service πλυντηρίων ρούχων BEKO

Για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων BEKO καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.Το πλυντήριο ρούχων BEKO είναι μια από τις πιο βασικές οικιακές συσκευές.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές την συνεχή λειτουργία του ακόμα και πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά και πριν την επισκευή service πλυντηρίων ρούχων BEKO  αξίζει να ελέγξετε μερικά βασικά στοιχεία πριν καλέσετε έναν τεχνικό  πλυντηρίων ρούχων BEKO. Όπου είναι δυνατόν, αποσυνδέστε πρώτα τη συσκευή από την πρίζα πριν επιχειρήσετε να την επιδιορθώσετε το σπίτι. Ακολουθεί ποιο κάτω ένας οδηγός για ορισμένα κοινά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε  καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του πλυντηρίου ρούχων BEKO.

Συχνές βλάβες στο πλυντήριο ρούχων BEKO

Πριν επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για να κάνετε κράτηση για επισκευής πλυντηρίου ρούχων, ίσως αξίζει να κάνετε κάποιους βασικούς ελέγχους στο πλυντήριο σας για να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί από εσάς. Πρώτον, εάν το πλυντήριο σας εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος, μεταβείτε στο manual εγχειρίδιο του πλυντηρίου BEKO ΜΠΕΚΟ που αφορά τους κωδικούς σφαλμάτων του και δείτε τι σχετίζεται με τον κωδικό σφάλματος. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι μόνο ένας οδηγός για το πρόβλημα ή την περιοχή που μπορεί να απαιτήσει.Εάν ο κωδικός σφάλματος δείχνει βλάβη στην αντλία ή μπλοκάρισμα ή εάν το πλυντήριο σας είναι γεμάτο νερό, τότε ένας απλός έλεγχος του φίλτρου του πλυντηρίου σας θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα. Τα περισσότερα πλυντήρια θα έχουν προσβάσιμο φίλτρο στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Εάν η συσκευή είναι γεμάτη νερό, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε μερικές πετσέτες στο πάτωμα και να πάρετε ένα πιάτο για να προσπαθήσετε να πιάσετε το νερό που θα διαφύγει από το φίλτρο όταν / αν το ανοίξετε. Κατά το άνοιγμα του φίλτρου, ακόμη και αν το πλυντήριο δεν φαίνεται να είναι γεμάτο νερό, πιθανότατα θα έχετε λίγο νερό, οπότε προσέξτε κατά τον έλεγχο και την εκκαθάριση των φίλτρων καθώς θα μπορούσατε να προκαλέσετε ζημιά στο δάπεδο σας εάν δεν είστε προσεκτικοί. Μόλις αφήσετε το νερό να εξαντληθεί, βγάλτε το φίλτρο και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να το εμποδίζει – αφού επιβεβαιωθεί, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε ξανά το φίλτρο σωστά, ώστε να είναι σφιχτό και να μην υπάρχουν διαρροές νερού.

Οι κωδικοί σφαλμάτων που σχετίζονται με σφάλματα κινητήρα πιθανόν να οφείλονται στη φθορά στα καρβουνάκια κινητήρα που δεν χρησιμοποιούν εννοείτε inverter moter ή σε σφάλμα απο τον ίδιο τον κινητήρα. Τα καρβουνάκια του πλυντηρίου ρούχων φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. καθώς ο κινητήρας περιστρέφεται, τα καρβουνάκια γίνονται μικρότερα έως ότου απαιτείται αντικατάσταση. Είναι μια αρκετά συνηθισμένη επισκευή πλυντηρίου ρούχων και αυτό που οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν καθημερινά.

Ανεξάρτητα πλυντήρια ρούχων BEKO

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα του πλυντηρίου ρούχων, όσο πιο παλιά γίνεται τόσο πιθανότερο να φθαρεί κάτι ή να χαλάσει. Παρόλο που τα μηχανήματα πωλούνται με εγγύηση, συχνά αυτη είναι περιορισμένα και μπορεί μερικές φορές να καλύπτουν μόνο τα ανταλλακτικά, όχι τα έξοδα εργασίας ή κλήσης για την πραγματοποίηση της επισκευής.

Τα πλυντήρια ρούχων BEKO είναι αναμφισβήτητα η πιο κοινή οικιακή συσκευή που απαιτεί επισκευή. Τείνουν να χρησιμοποιούν πολύ πιο βαριά από ένα πλυντήριο πιάτων και σε ορισμένα σπίτια, χρησιμοποιούνται ακόμη και αρκετές φορές την ημέρα. Η BEKO έχει σχεδιάσει τα πλυντήρια της, έτσι ώστε αν και είναι συνήθως ανεξάρτητη, έχουν τέτοιο μέγεθος ώστε να τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σχέδιο κουζίνας και να ενσωματώνονται με ντουλάπια κουζίνας.

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο είδη προβλημάτων με ένα πλυντήριο ρούχων BEKO. Ο πρώτος τύπος προβλήματος μπορεί συνήθως να επιλυθεί χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε το μηχάνημα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πλυντήρια της BEKO μέσω ενός μπροστινού πίνακα που παρέχει πρόσβαση στην αντλία και την πτερωτή και επιτρέπει την επιθεώρηση για άλλα πιθανά προβλήματα. Ζητήματα που επηρεάζουν το εσωτερικό του τυμπάνου και τη σφράγιση της πόρτας, καθώς και τα κατάλοιπα μπορούν όλα να αντιμετωπιστούν. Τα ανεξάρτητα μηχανήματα μπορούν να αναποδογυριστούν στις πλευρές τους και να έχουν πρόσβαση από κάτω για να αντικαταστήσουν αντικείμενα όπως η αντλία, το κάρτερ, οι εύκαμπτοι σωλήνες και άλλα μέρη που βρίσκονται μέσα στο μηχάνημα.

Εάν πρέπει να επισκευάσετε το ανεξάρτητο πλυντήριο ρούχων της BEKO , καλέστε στο 6987285037.

 

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων beko
τεχνικός πλυντηρίων ρούχων beko

Μπορεί να υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο το πλυντήριο Beko δεν λειτουργεί σωστά και δεν απαιτεί από εσάς να καλέσετε έναν μηχανικό για επισκευή. Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα με κοινές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να κάνουν το πλύσιμο σας στο προσκήνιο.

Το πλυντήριο Beko δεν ξεκινά

Εάν το πλυντήριο σας δεν ξεκινήσει, κρατήστε πατημένα τα κουμπιά έναρξης, παύσης και ακύρωσης για περίπου τρία έως τέσσερα δευτερόλεπτα. Αυτό θα πρέπει να επαναφέρει το μηχάνημα και να σας επιτρέψει να συνεχίσετε. Εάν δεν λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να καλέσετε έναν μηχανικό.


Το μηχάνημα δεν περιστρέφεται

Εάν το φορτίο στο μηχάνημά σας δεν κατανέμεται σωστά, μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία περιστροφής. Αυτό συμβαίνει εάν έχετε ένα μείγμα αντικειμένων στο τύμπανο, όπως βαριές πετσέτες και μάλλινα πουλόβερ, καθώς και ελαφρύτερα αντικείμενα όπως εσώρουχα. Αυτή η ανισορροπία σταματά τον κύκλο περιστροφής από την πλήρη ταχύτητα. Το μηχάνημα θα προσπαθήσει κανονικά να ανακατανείμει το φορτίο που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.

Ένα άλλο πρόβλημα με την πλήρη περιστροφή έρχεται όταν υπάρχουν μόνο λίγα αντικείμενα στο μηχάνημα και αυτό μπορεί να λυθεί προσθέτοντας περισσότερα στο πλύσιμο.

Τέλος, η περιστροφή μπορεί να επηρεαστεί εάν το φίλτρο είναι μπλοκαρισμένο και μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το ξεπλύνετε για να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα.

Το νερό δεν αδειάζει από το πλυντήριο Beko μου

Ένα πρόβλημα μπορεί να είναι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης – βεβαιωθείτε ότι έχει επεκταθεί ενώ δεν υπερβαίνει το μέγιστο μήκος (ανατρέξτε στο εγχειρίδιο για αυτό). Εάν αυτό δεν είναι το πρόβλημα, είναι πιθανώς ένα πρόβλημα με την αντλία φίλτρου που θα μπορούσε να αποκλειστεί.

Βρείτε το φίλτρο που πρέπει να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά στο κάτω μέρος.
Ανοίξτε αυτό και βγάλτε το φίλτρο.
Καθαρίστε το ξεπλένοντας κάτω από τη βρύση.

Προειδοποίηση: Το άνοιγμα του περιβλήματος του φίλτρου μπορεί να απελευθερώσει νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σωλήνα αποστράγγισης για να μειώσετε τη στάθμη του νερού στο τύμπανο. Πρέπει να τοποθετήσετε ένα δοχείο κάτω από το φίλτρο για να συλλέξετε τυχόν υπολειπόμενο νερό. Το προσεκτικό άνοιγμα του φίλτρου θα διασφαλίσει ότι το νερό δεν θα ξεπροβάλλει ξαφνικά.

Αφού καθαρίσετε το φίλτρο, βεβαιωθείτε ότι έχει αντικατασταθεί σωστά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα πρέπει να λύσει το ζήτημα. Εάν όχι, ίσως χρειαστεί να καλέσετε έναν μηχανικό.


Υπάρχει πολύς θόρυβος ή δόνηση κατά τη διάρκεια του κύκλου περιστροφής του πλυντηρίου ρούχων BEKO

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με το μηχάνημα να μην είναι επίπεδο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πόδια για να το διορθώσετε – ελέγξτε με το εγχειρίδιο οδηγιών σας για να δείτε πώς το κάνετε αυτό.


Το μηχάνημα δεν γεμίζει με νερό

Ο κύριος λόγος που συμβαίνει είναι εάν ο εύκαμπτος σωλήνας στρίψει ή μπλοκαριστεί με κάποιο τρόπο. Τραβήξτε το μηχάνημα έξω και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον εύκαμπτο σωλήνα. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, θα πρέπει να καλέσετε έναν μηχανικό.
Το μηχάνημα δεν ξεπλένεται σωστά

Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή το φίλτρο της αντλίας αποστράγγισης είναι μπλοκαρισμένο. Ανοίξτε το κάλυμμα του φίλτρου στην κάτω δεξιά πλευρά του μηχανήματος, προσέξτε να συλλέξετε το νερό. Ανοίξτε προσεκτικά το περίβλημα του φίλτρου για να σταματήσετε να ξεχειλίζει το νερό και στη συνέχεια να το καθαρίσετε κάτω από τη βρύση. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει ξανά το φίλτρο πριν από την επανεκκίνηση του μηχανήματος.
Πού είναι ο αριθμός σειράς και ο αριθμός μοντέλου του πλυντηρίου;

Αυτό πρέπει να είναι σε ασημί πινακίδα που βρίσκεται στο εσωτερικό χείλος της πόρτας.
Πότε πρέπει να καθαρίσω το φίλτρο στο πλυντήριο Beko;

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να ελέγχετε το φίλτρο κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες. Είναι εκεί για να προστατεύσει την αντλία αποστράγγισης και ξένα αντικείμενα θα μπορούσαν τελικά να φράξουν το σύστημα.

 

Οι ποιο συνηθισμένες βλάβες πλυντηρίων ρούχων BEKO

Το σύστημα κωδικού σφάλματος Beko είναι πολύ απλό, από το E1 έως το E18, εάν μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας το σφάλμα τότε θα πρέπει απλώς να κρατήσετε πατημένο το κουμπί έναρξης για να διαγράψετε τον κωδικό σφάλματος. Θυμηθείτε όμως αν δεν μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα ή δεν είστε αρκετά σίγουροι για να το επιχειρήσετε, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε!

Οι έμπειροι επισκευαστές μας μπορούν να προσφέρουν βοήθεια και βοήθεια σε όλα τα είδη επισκευών πλυντηρίου ρούχων Beko, οπότε αν προτιμάτε μια επαγγελματική συμφωνία με τη δουλειά, απλώς επικοινωνήστε σήμερα. Λοιπόν, χωρίς άλλη παραλλαγή ας ρίξουμε μια ματιά στους κωδικούς σφάλματος.

Ε1
Ο κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι εντοπίστηκε σφάλμα NTC στο πλυντήριο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την καλωδίωση του θερμίστορ στο μηχάνημα, μπορείτε να ελέγξετε το θερμίστορ για να ελέγξετε τη σύνδεση στα πλυντήρια Beko που θα πρέπει να διαβάζει 4700 ohms με θερμοκρασία 25˚C.

Ε2
Αυτός ο κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη θερμάστρα, και πάλι αυτό πιθανότατα θα είναι πρόβλημα καλωδίωσης και με τη βοήθεια του εγχειριδίου οδηγιών ενδέχεται να μπορείτε να το διορθώσετε. Ωστόσο, θα συνιστούσα να καλέσετε έναν επαγγελματία.

Ε3
Αυτός ο κωδικός σφάλματος σχετίζεται και πάλι με τη θερμάστρα στο πλυντήριο, ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια σταθερή ροή θερμότητας. Πρέπει να ελέγξετε το ρελέ της πλακέτας ελέγχου για τη θερμάστρα, αλλά και πάλι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει μόνο από έναν επαγγελματία.

Ε4
Αυτός ο κωδικός σφάλματος περιλαμβάνει μερικά διαφορετικά πιθανά προβλήματα, αλλά όλα σχετίζονται με το γεγονός ότι το πλυντήριο σας δεν θα γεμίσει με νερό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα εύκολο πρόβλημα για να το διορθώσετε, μπορεί απλά να είναι ένα πρόβλημα με την πόρτα που προκαλεί εμπλοκή ή θα μπορούσε να είναι ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα με τη βαλβίδα νερού ή την καλωδίωση.

Ε5
Αυτός ο κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα αποστράγγισης με το πλυντήριο και αυτό θα μπορούσε να προκληθεί από μια ποικιλία προβλημάτων από απλά μπλοκ στο φίλτρο αντλίας, έως πιο περίπλοκα προβλήματα με τον πίνακα ελέγχου. Έτσι, εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε, καλέστε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει.

Ε6
Αυτός ο κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον κινητήρα, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι το πλυντήριο πηδάει κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης. Και πάλι, αυτό θα μπορούσε να προκληθεί από πολλά ζητήματα, αλλά σε αντίθεση με κάποιους άλλους κωδικούς σφαλμάτων, αυτό είναι κάτι που αφήνεται καλύτερα σε έναν επαγγελματία να διορθώσει.

Ε7
Αυτός ο κωδικός σημαίνει ότι έχει εντοπιστεί πρόβλημα με τον αισθητήρα στάθμης, ένα κοινό προειδοποιητικό σημάδι είναι το γεγονός ότι το πλυντήριο αδειάζει κάθε φορά που προσπαθείτε να το εκκινήσετε. Ή σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην ξεκινήσει καθόλου έναν κύκλο, ένας τεχνικός θα χρειαστεί να εξετάσει τον αισθητήρα για να διαγνώσει το πρόβλημα.

Ε8
Οι κωδικοί καλύπτουν διάφορα ζητήματα, αλλά συνήθως σχετίζονται με το πλυντήριο που δεν γεμίζει με νερό. Επειδή αυτός ο κώδικας περιλαμβάνει μια σειρά από πιθανά προβλήματα, απαιτεί πολλούς ελέγχους για τη διάγνωση, οπότε είναι κάτι που μόνο ένας επαγγελματίας πρέπει να πραγματοποιήσει.

Ε9
Ο κωδικός σφάλματος E9 σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το κλείδωμα πόρτας του πλυντηρίου. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να είναι σχετικά απλό να διορθώσετε εάν είναι απλώς ένα πρόβλημα με την πόρτα, αλλά θα μπορούσε εύκολα να είναι και μια πιο περίπλοκη εργασία. Έτσι, εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα, καλέστε έναν επαγγελματία.

Ε10
Ο κωδικός σχετίζεται πάλι με την πόρτα, αλλά αυτή τη φορά σημαίνει ότι το πλυντήριο εντοπίζει ότι η πόρτα έχει μπλοκαριστεί με κάποιο τρόπο. Αυτό θα μπορούσε και πάλι να είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα, οπότε μπορεί να μην είναι απλό να επιλυθεί.

Ε11
Αυτός ο κωδικός σημαίνει ότι το πλυντήριο ρούχων έχει εντοπίσει πρόβλημα με τον κινητήρα, λόγω της πολυπλοκότητάς του, αυτό πρέπει να εξετάσει ένας τεχνικός για εσάς.

Ε17
Αυτός ο κωδικός σημαίνει ότι εντοπίστηκε υπερβολική ποσότητα αφρού στο πλυντήριο, ευτυχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα που συνήθως μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας καθαρίζοντας τον αφρό και εκτελώντας μερικούς κύκλους ξεβγάλματος για να καθαρίσετε τα πάντα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω απορρυπαντικού κακής ποιότητας ή απλώς με υπερφόρτωση του πλυντηρίου σας με υπερβολική ποσότητα κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης.

Ε18
Αυτός ο τελικός κωδικός σφάλματος σημαίνει ότι ένα μη ισορροπημένο φορτίο πλύσης έχει εντοπιστεί κατά τη διάρκεια ενός κύκλου, εάν το πλυντήριο σας δεν περιστρέφεται, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει το σφάλμα E18. Ευτυχώς, απλώς η διακοπή του κύκλου, η επαναφόρτωση και, στη συνέχεια, η επανεκκίνηση θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ BEKO

επισκευή ψυγείων
Ψυγεία

Επισκευή ψυγείων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων
Πλυντήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Πλυντήρια πιάτων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων
Πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων

Επισκευή στεγνωτηρίων
Στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή στεγνωτηρίων

επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
Ηλεκτρικές κουζίνες

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

επισκευή κεραμικής εστίας
Κεραμικές εστίες

Επισκευή κεραμικής εστίας

επισκευή ηλεκτρικού φούρνου
Φούρνοι

Επισκευή ηλεκτρικών φούρνων