επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG

Service τεχνικος πλυντηρίων ρούχων  AEG
επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG
επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG

Για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG καλέστε άμεσα την τεχνική υπηρεσία της Ηλεκτροσέρβις.Το πλυντήριο ρούχων AEG είναι μια από τις πιο βασικές οικιακές συσκευές.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές την συνεχή λειτουργία του ακόμα και πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά και πριν ακόμα την επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG  αξίζει να ελέγξετε μερικά βασικά σημεία πριν καλέσετε έναν τεχνικό. Όπου είναι δυνατόν, αποσυνδέστε πρώτα τη συσκευή από την πρίζα πριν επιχειρήσετε να την επιδιορθώσετε το σπίτι. Ακολουθεί ποιο κάτω ένας οδηγός για ορισμένα κοινά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε  καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του πλυντηρίου ρούχων AEG.

Συχνές βλάβες στο πλυντήριο ρούχων AEG

Πριν επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για να κάνετε κράτηση για επισκευής πλυντηρίου ρούχων, ίσως αξίζει να κάνετε κάποιους βασικούς ελέγχους στο πλυντήριο σας για να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί από εσάς. Πρώτον, εάν το πλυντήριο σας εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος, μεταβείτε στο manual εγχειρίδιο του πλυντηρίου AEG αεγκε  που αφορά τους κωδικούς σφαλμάτων του και δείτε τι σχετίζεται με τον κωδικό σφάλματος. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι μόνο ένας οδηγός για το πρόβλημα ή την περιοχή που μπορεί να απαιτήσει.Εάν ο κωδικός σφάλματος δείχνει βλάβη στην αντλία ή μπλοκάρισμα ή εάν το πλυντήριο σας είναι γεμάτο νερό, τότε ένας απλός έλεγχος του φίλτρου του πλυντηρίου σας θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα. Τα περισσότερα πλυντήρια θα έχουν προσβάσιμο φίλτρο στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Εάν η συσκευή είναι γεμάτη νερό, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε μερικές πετσέτες στο πάτωμα και να πάρετε ένα πιάτο για να προσπαθήσετε να πιάσετε το νερό που θα διαφύγει από το φίλτρο όταν / αν το ανοίξετε. Κατά το άνοιγμα του φίλτρου, ακόμη και αν το πλυντήριο δεν φαίνεται να είναι γεμάτο νερό, πιθανότατα θα έχετε λίγο νερό, οπότε προσέξτε κατά τον έλεγχο και την εκκαθάριση των φίλτρων καθώς θα μπορούσατε να προκαλέσετε ζημιά στο δάπεδο σας εάν δεν είστε προσεκτικοί. Μόλις αφήσετε το νερό να εξαντληθεί, βγάλτε το φίλτρο και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να το εμποδίζει – αφού επιβεβαιωθεί, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε ξανά το φίλτρο σωστά, ώστε να είναι σφιχτό και να μην υπάρχουν διαρροές νερού.

Οι κωδικοί σφαλμάτων που σχετίζονται με σφάλματα κινητήρα πιθανόν να οφείλονται στη φθορά στα καρβουνάκια κινητήρα που δεν χρησιμοποιούν εννοείτε inverter moter ή σε σφάλμα απο τον ίδιο τον κινητήρα. Τα καρβουνάκια του πλυντηρίου ρούχων φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. καθώς ο κινητήρας περιστρέφεται, τα καρβουνάκια γίνονται μικρότερα έως ότου απαιτείται αντικατάσταση. Είναι μια αρκετά συνηθισμένη επισκευή πλυντηρίου ρούχων και αυτό που οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν καθημερινά.

Συνηθισμένα προβλήματα πλυντηρίου AEG και αντιμετώπιση αυτών

Η μάρκα πλυντηρίου ρούχων AEG υπάρχει από το 1883! Η μέση τιμή για τα σημερινά μοντέλα είναι 400 ευρω και μπορεί να φτάσει τα 800 ευρω. Τα πλυντήρια AEG θεωρούνται γενικά καλής ποιότητας σε λογική τιμή. Ωστόσο, όπως όλες οι συσκευές έχουν μερικές φορές προβλήματα. Δείτε κοινά προβλήματα πλυντηρίου AEG και πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε εδώ…

  • Το πρόγραμμα στο πλυντήριο AEG δεν ξεκινάει – Αυτό το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με την παροχή ρεύματος. Μια ασφάλεια θα μπορούσε να έχει καεί και να διακόψει τον διακόπτη στο κιβώτιο ασφαλειών. Ή μπορεί να ρυθμιστεί το κουμπί έναρξης καθυστέρησης. Η λειτουργία κλειδώματος παιδιών θα αποτρέψει επίσης την ενεργοποίηση του προγράμματος. Και ένας ελαττωματικός διακόπτης πίεσης θα πρέπει να προσέχει και ηλεκτρολόγο.
  • Το πλυντήριο AEG δεν γεμίζει με νερό– Τα προβλήματα με τον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου νερού, τα μπλοκαρισμένα φίλτρα και η λανθασμένη σύνδεση των εύκαμπτων σωλήνων συμβάλουν όλα έτσι ώστε η συσκευή να μην γεμίζει με νερό. Θα χρειαστεί επίσης να λάβετε βοήθεια εάν η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή. Ή εάν οι εύκαμπτοι σωλήνες είναι κατεστραμμένοι και χρειάζονται αντικατάσταση.
  • Ο κύκλος περιστροφής στο AEG πλυντήριο ρούχων δεν λειτουργεί – Ένα αποκλεισμένο φίλτρο θα διακόψει τον κύκλο περιστροφής. Όπως θα εξισορροπήσει τα προβλήματα με το φορτίο των ρούχων. Η πιο πιθανή αιτία είναι η απόφραξη κάπου στο σύστημα αποχέτευσης. Εάν εμποδιστούν οι σωλήνες εξόδου, το νερό δεν θα στραγγίσει και ο κύκλος περιστροφής δεν θα ξεκινήσει.
  • Υπάρχει διαρροή νερού  στο πλυντήριο ρούχων AEG– Η διαρροή νερού στο πλυντήριο μπορεί να προέλθει από συνδέσμους σωλήνων νερού. Ή η αντλία αποστράγγισης θα μπορούσε να έχει διαρροή. Ένας χαλασμένος σωλήνας αποστράγγισης νερού προκαλεί επίσης DIA νερό στο πάτωμα.
  • Το πλυντήριο AEG δεν στραγγίζει το νερό – Η ζημιά στον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης νερού μπορεί να είναι ο ένοχος. Ή το φίλτρο αποστράγγισης μπορεί να έχει μπλοκαριστεί. Ενδέχεται να υπάρχει ελαττωματική σύνδεση σωλήνα. Ή η παύση αποστράγγισης του πλυντηρίου ή οι ρυθμίσεις ξεβγάλματος και κράτησης έχουν ρυθμιστεί.
  • Υπάρχει πολύς θόρυβος από το πλυντήριο AEG – Εάν το πλυντήριο σας δεν είναι επίπεδο, αυτό μπορεί να προκαλέσει ασυνήθιστους θορύβους. Και ταξιδεύουν. Τα μικρά φορτία μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά. Ενδέχεται να έχετε προβλήματα με τα ρουλεμάν τυμπάνου. Αυτό θα κάνει το τύμπανο να πέσει και να μην ευθυγραμμιστεί με τη στεγανοποίηση.
  • Τα ρούχα μετά το πλύσιμο στο AEG πλυντήριο είναι ακόμα βρώμικα – Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ανεπαρκή ή εσφαλμένη χρήση απορρυπαντικού πλυντηρίου. Ειδικά εάν πλένετε σε χαμηλές θερμοκρασίες καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει φραγή των εύκαμπτων σωλήνων. Ή η ρύθμιση θερμοκρασίας του πλυντηρίου ρούχων μπορεί να είναι λάθος. Τα προβλήματα πλυσίματος μπορεί να περιλαμβάνουν λευκές ραβδώσεις στα ρούχα και ρούχα που βγαίνουν ζεστά. Η υπερφόρτωση μπορεί να συμβάλει επίσης εδώ.
  • Υπάρχει μια άσχημη μυρωδιά στο πλυντήριο ρούχων AEG – Οι δυσάρεστες οσμές προκαλούνται συχνά από υπολείμματα απορρυπαντικού πλυντηρίου στις φιάλες των τυμπάνων. Ή στο συρτάρι του διαμερίσματος. Εάν η μυρωδιά είναι μόνιμη, θα χρειαστείτε τεχνικό και σέρβις για περαιτέρω διερεύνηση. Ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον σωλήνα αποβλήτων.

Το πλυντήριο AEG Lavamat

Το AEG Lavamat έχει βαθμολογία A ++. Έχει χωρητικότητα τυμπάνου 7 κιλών ιδανική για μεσαίου μεγέθους νοικοκυριά. Και σε ανταγωνιστική τιμή 499 £. Τα προβλήματα πλυντηρίου AEG Lavamat υποδεικνύονται με κωδικούς βλάβης. Αυτά κυμαίνονται από C0 για σφάλματα διακόπτη πίεσης έως C9 για σφάλμα κινητήρα. Για μια ολοκληρωμένη γκάμα βασικής εύρεσης σφαλμάτων, απλά αναζητήστε στο διαδίκτυο ή διαβάστε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή σας.


Επεξηγήσεις κωδικών σφαλμάτων πλυντηρίων ρούχων  AEG

Οι κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου ρούχων AEG θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε συγκεκριμένα σφάλματα. Πολλά από τα οποία θα πρέπει να επισκευαστούν επαγγελματικά. Δείτε ένα δείγμα κωδικών σφάλματος και τι σημαίνουν…

11 – δεν μπορεί να γεμίσει με νερό
13 – διαρροή πλυντηρίου
21 – δυσκολίες αποστράγγισης
23 – πρόβλημα με την αντλία αποστράγγισης
31 – πρόβλημα διακόπτη πίεσης
35 – υπερχείλιση νερού
38 – μπλοκαρισμένος θάλαμος πίεσης
41, 42, 43 – δυσλειτουργίες πόρτας και κλειδαριάς
44, 45 – προβλήματα με το κύκλωμα ανίχνευσης
51, 52, 53 – κωδικοί που σχετίζονται με θέματα μοτερ
61 – Αποτυχία συστήματος θέρμανσης
66, 68, 69 – εξαρτήματα θέρμανσης
71, 72, 73, 74 – όλα συνδεδεμένα με αστοχίες αισθητήρα
82, 83 – πρόβλημα εργαλείου επιλογέα
91,92 – κατάσταση εσωτερικής επικοινωνίας
93, 94 – εσφαλμένη διαμόρφωση

Άλλοι κωδικοί σφάλματος μπορεί να ξεκινούν με το Ε. Αυτοί περιλαμβάνουν προβλήματα με το τύμπανο, την πόρτα, τα θερμαντικά στοιχεία, τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και τα φίλτρα για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Λάβετε μια πλήρη λίστα κωδικών σφαλμάτων σφάλματος από το εγχειρίδιο οδηγιών σας. Ή πραγματοποιήστε αναζήτηση στο διαδίκτυο.
Χρειάζεστε επισκευή;

Οι ειδικοί της AEG στην επισκευή πλυντηρίων ρούχων είναι εδώ για να βοηθήσουν. Θα μπορείτε να λάβετε δωρεάν προσφορά πριν από οποιαδήποτε εργασία. Και μόνο έμπειροι τεχνικοί θα εκτελούν την πλήρως ασφαλισμένη υπηρεσία. Όλες οι επισκευές καλύπτονται από εξάμηνη εγγύηση. Η συσκευή σας AEG θα διορθωθεί γρήγορα και θα είναι έτοιμη για δράση!

Ανεξάρτητα πλυντήρια ρούχων AEG

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα του πλυντηρίου ρούχων, όσο πιο παλιά συσκευή είναι τόσο γίνεται τόσο πιθανότερο να φθαρεί κάτι ή να χαλάσει. Παρόλο που τα μηχανήματα πωλούνται με εγγύηση, συχνά αυτή είναι περιορισμένή και μπορεί μερικές φορές να καλύπτουν μόνο τα ανταλλακτικά και όχι τα έξοδα εργασίας ή κλήσης για την πραγματοποίηση της επισκευής.

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο είδη προβλημάτων με ένα πλυντήριο ρούχων AEG. Ο πρώτος τύπος προβλήματος μπορεί συνήθως να επιλυθεί χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε το πλυντήριο AEG. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πλυντήρια της AEG μέσω ενός μπροστινού πίνακα που παρέχει πρόσβαση στην αντλία και την πτερωτή και επιτρέπει την επιθεώρηση για άλλα πιθανά προβλήματα. Ζητήματα που επηρεάζουν το εσωτερικό του τυμπάνου και τη σφράγιση της πόρτας, καθώς και τα κατάλοιπα μπορούν όλα να αντιμετωπιστούν. Τα ανεξάρτητα μηχανήματα μπορούν να αναποδογυριστούν στις πλευρές τους και να έχουν πρόσβαση από κάτω για να αντικαταστήσουν αντικείμενα όπως η αντλία, το κάρτερ, οι εύκαμπτοι σωλήνες και άλλα μέρη που βρίσκονται μέσα στο μηχάνημα.

Εάν πρέπει να επισκευάσετε το ανεξάρτητο πλυντήριο ρούχων της AEG , καλέστε στο 6987285037.

Οι ποιο συνηθισμένες βλάβες πλυντηρίων ρούχων AEG

1.Το πλυντήριο ρούχων AEG δεν γεμίζει με νερό

Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα είναι σωστά κλειστή, βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες εισόδου είναι καθαροί και ότι η παροχή νερού είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί. Εάν όλα αυτά είναι σωστά, θα πρέπει να καλέσετε έναν επισκευαστή για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

2.Το τύμπανο του πλυντηρίου ρούχων AEG δεν γυρίζει

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να το προκαλέσουν, όπως φθαρμένα καρβουνάκια μοτέρ, προβλήματα ιμάντα κίνησης ή ελαττωματικό μοτέρ ή μονάδα ελέγχου. Θα χρειαστείτε έναν τεχνικό πλυντηρίων ρούχων AEG για να καταλάβετε τι ακριβώς πήγε στραβά.

3.Το πλυντήριο AEG σταματά στο μέσο του κύκλου

Αυτό γενικά σημαίνει ότι ο χρονοδιακόπτης, ο θερμοστάτης ή ο θερμαντήρας έχουν χαλάσει. Εάν πρόκειται για πρόβλημα χρονοδιακόπτη, ενδέχεται να μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα προσωρινά, προωθώντας χειροκίνητα τον επιλογέα ελέγχου,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

4.Το πλυντήριο ρούχων AEG κάνει θορυβο

Μια κουδουνίστρα ενώ το τύμπανο κινείται μπορεί να οφείλεται σε κάτι που έχει κολλήσει στο τύμπανο, τα νομίσματα και τα καλώδια σουτιέν είναι συνηθισμένοι ένοχοι. Ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε τα κουμπάκια για να φτάσετε στο προσβλητικό αντικείμενο. Αξίζει επίσης να ελέγξετε το φίλτρο αποστράγγισης για να βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρό. Ένα θορυβώδες πλυντήριο μπορεί επίσης να υποδηλώνει ελαττωματικά ή φθαρμένα ρουλεμάν. Δοκιμάστε να γυρίσετε το τύμπανο με το χέρι όταν το μηχάνημα είναι άδειο. Εάν ακούσετε θόρυβο ή αισθάνεστε «τζόγο» στο τύμπανο, είναι πιθανό τα ρουλεμάν να χρειαστούν αντικατάσταση.

5.Το νερό δεν αποστραγγίζεται από το πλυντήριο AEG

Αυτό συνήθως σημαίνει ότι υπάρχει απόφραξη στο φίλτρο αποστράγγισης ή ότι η ίδια η αντλία έχει έχει χαλάσει η βουλώσει. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αδειάσετε το νερό, ώστε να μπορείτε να σώσετε τα ρούχα σας. Τραβήξτε έξω το σωλήνα αποστράγγισης, βάλτε το σε έναν κάδο και αφήστε τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον κάδο αν χρειαστεί!

6.Το πλυντήριο AEG έχει πρόβλημα με τον κύκλο περιστροφής

Τα προβλήματα με τον κύκλο περιστροφής είναι σχετικά συνηθισμένα σφάλματα στο πλυντήριο ρούχων AEG, τα καλά νέα είναι ότι είναι γενικά σχετικά φθηνά και απλά στην επίλυση. Οι αισθητήρες ισορροπίας θα παρακάμψουν τον κύκλο εάν τα ρούχα κατανέμονται άνισα και ενδέχεται να προκαλέσει δόνηση στο μηχάνημα. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν έχετε υπερφορτώσει το πλυντήριο ή εάν προσπαθείτε να περιστρέψετε μόνο μερικά στοιχεία. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά ελαφριά φορτία ή να αφαιρέσετε μερικά αντικείμενα από βαριά. Εάν αυτό αποτύχει, ίσως χρειαστεί να αντικατασταθούν τα καρβουνάκια του μοτέρ,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

7.Η πόρτα δεν ανοίγει στο πλυντήριο AEG

Αυτό συνήθως οφείλεται στο νερό που δεν αποστραγγίζεται ή σε ελαττωματικό κλείδωμα πόρτας. Αποστραγγίστε χειροκίνητα όπως παραπάνω. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, ίσως μπορείτε να αφαιρέσετε το πάνω μέρος του μηχανήματος και να απελευθερώσετε την κλειδαριά από το εσωτερικό,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

8.Τα ρούχα μυρίζουν άσχημα

Εάν χρησιμοποιείτε πάντα πλύσεις χαμηλής θερμοκρασίας και βιολογικά απορρυπαντικά, θα μπορούσατε να έχετε συσσώρευση βακτηρίων ή ακόμη και μούχλα στο μηχάνημα. Δοκιμάστε να εκτελέσετε ένα ζεστό άδειο πλύσιμο. Θα πρέπει επίσης να καθαρίζετε τακτικά το δοχείο σαπουνιού και να αφήνετε το πλυντήριο ανοιχτό στον αέρα για λίγα λεπτά μετά την αφαίρεση του πλυσίματος.

9.Το πλυντήριο AEG καταστρέφει τα ρούχα

Τα δάκρυα στα ρούχα υποδεικνύουν ξένα σώματα στο μηχάνημα ή βλάβη στο τύμπανο. Ένας αποτυχημένος θερμοστάτης μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του νερού που θα βλάψει επίσης τα ευαίσθητα ρούχα.

10.Το πλυντήριο ρούχων AEG αναφέρει έναν κωδικό σφάλματος

Φορτωμένο πλυντήριο Σε αντίθεση με τα σύμβολα πλυντηρίου, οι κωδικοί βλάβης του πλυντηρίου AEG δεν είναι καθολικοί. Το εγχειρίδιο κατόχων σας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πρόβλημα και ακόμη και να προτείνει μια λύση. Σε άλλες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε έναν τεχνικό για να εντοπίσετε το σφάλμα. Μην μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε έναν κωδικό σφάλματος, ακόμα κι αν το μηχάνημα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Ορισμένοι κωδικοί είναι «σημάδια έγκαιρης προειδοποίησης» και η διόρθωση του μηχανήματος σε πρώιμο στάδιο θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα,επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Κωδικοί βλαβών πλυντηρίου ρούχων AEG που αρχίζουν από Ε

Ε11
Κακή πλήρωση πριν από τον κύκλο πλύσης
Σβήστε ή η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή
Ο σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι σωστά τοποθετημένος
Η βαλβίδα πλήρωσης είναι ελαττωματική
Διαρροές στο διακόπτη πίεσης
Ο διακόπτης πίεσης απέτυχε
Σφάλμα καλωδίωσης
Ελαττωματική κύρια πλακέτα
Ο κύκλος τέθηκε σε παύση με την πόρτα κλειδωμένη Έναρξη
Αυτό είναι συνήθως το βασικό σφάλμα πλήρωσης, οπότε πρέπει να ελέγχετε το συνηθισμένο, ότι η παροχή νερού είναι ενεργοποιημένη και, στη συνέχεια, στις βαλβίδες πλήρωσης νερού.

Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε12
Δυσκολία πλήρωσης κατά την ξήρανση (μέγιστος χρόνος 3 λεπτά. Πλήρωση ξήρανσης κατά τη φάση φόρτωσης πλύσης)
Απενεργοποίηση ή πολύ χαμηλή πίεση νερού Η βαλβίδα απέτυχε
Κύκλωμα νερού διακόπτη πίεσης
Διακόπτες πίεσης
Καλωδίωση
Κύριο PCB
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση
Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε13
Διαρροές νερού Ο σωλήνας αποστράγγισης δεν είναι σωστά τοποθετημένος
Η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή
Η βαλβίδα πλήρωσης είναι ελαττωματική
Το κύκλωμα νερού στο διακόπτη πίεσης έχει διαρροή ή μπλοκαριστεί
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Ο κύκλος διακόπτεται με την πόρτα κλειδωμένη
Αυτό ισχύει μόνο όταν έχει τοποθετηθεί σύστημα ανίχνευσης διαρροών.

Ε21
Κακή αποστράγγιση
Ο σωλήνας αποστράγγισης είναι στραβωμένος / φραγμένος / ακατάλληλος
Το φίλτρο αποστράγγισης είναι φραγμένο / βρώμικο
Ελαττωματική αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Τρέχουσα διαρροή μεταξύ θερμαντικού στοιχείου και γείωσης
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
 

Ε22
Δυσκολία πλήρωσης κατά την ξήρανση ή το στέγνωμα συμπυκνωτής μπλοκαρισμένος (ο διακόπτης πίεσης έκλεισε στο “FULL”)
Ο σωλήνας αποστράγγισης τσακίστηκε
Το φίλτρο αποκλείστηκε
Ο συμπυκνωτής στεγνώματος έχει μπλοκαριστεί
Ελαττωματική αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματικοί διακόπτες πίεσης
Καλωδίωση
Ελαττωματική πλακέτα κυκλώματος
Τρέχουσα διαρροή μεταξύ θερμαντήρα και γείωσης
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε23
Ελαττωματικό triac για αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματική αντλία αποστράγγισης
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
Αυτό αναφέρεται στο triac που ελέγχει τη λειτουργία της αντλίας στον κύριο ελεγκτή.

Ε24
Βλάβη στο κύκλωμα ανίχνευσης στο triac για αντλία αποστράγγισης
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
Αν υπάρχει το παραπάνω error code καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε31
Βλάβη στο κύκλωμα διακόπτη πίεσης (συχνότητα σήματος από διακόπτη πίεσης εκτός ορίων)
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Καλωδίωση
Ελαττωματικό κύριο PCB
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
 

Ε32
Ο ηλεκτρονικός διακόπτης πίεσης δεν έχει βαθμονομηθεί σωστά (η στάθμη στον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης διαφέρει από 0-66 mm μετά την αρχική διαρροή βαθμονόμησης και όταν ο διακόπτης πίεσης κατά του βρασμού είναι “άδειος”)
Η βρύση είναι απενεργοποιημένη ή η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή
Ελαττωματική βαλβίδα πλήρωσης
Κύκλωμα νερού στους διακόπτες πίεσης
Διακόπτες πίεσης
Καλωδίωση
Ελαττωματικό PCB
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
 

Ε33
Ασυμφωνία μεταξύ στάθμης στον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης και στάθμης στον διακόπτη πίεσης αντι-βρασμού 1-2 (το σφάλμα παραμένει για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.)
Ο διακόπτης πίεσης είναι ελαττωματικός
Τρέχουσα διαρροή μεταξύ θερμαντικού στοιχείου και γείωσης
Θερμαντικό στοιχείο
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Κύκλωμα νερού
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε34
Ασυμφωνία μεταξύ στάθμης στον ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης και στάθμης στον διακόπτη πίεσης κατά του βρασμού 2 (το σφάλμα επιμένει για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.)
Ελαττωματικός διακόπτης πίεσης
Διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ θερμαντικού στοιχείου και γείωσης
Ελαττωματικό στοιχείο θέρμανσης
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Κύκλωμα νερού
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Διακοπή κύκλου με ξεκλείδωτο πόρτας / επαναφορά της πόρτας
 

Ε35
Σφάλμα υπερχείλισης
Η βαλβίδα πλήρωσης είναι ελαττωματική
Διαρροές από το κύκλωμα νερού στον διακόπτη πίεσης
Ο διακόπτης πίεσης είναι ελαττωματικός
Ελαττωματική καλωδίωση
Η κύρια πλακέτα είναι ελαττωματική
Διακοπές κύκλου – Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Η αντλία αποστράγγισης συνεχίζει να λειτουργεί (5 λεπτά ενεργοποιημένη, μετά 5 λεπτά εκτός λειτουργίας κ.λπ.)
OFF / επαναφορά
Σφάλμα συστήματος πίεσης νερού και δεν θα το θεωρούσαμε ως επισκευή DIY.

Ε36
Ελαττωματικό κύκλωμα ανίχνευσης στον διακόπτη πίεσης αντι-βρασμού 1
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε37
Το κύκλωμα ανίχνευσης στον διακόπτη πίεσης αντι-βρασμού 2 είναι ελαττωματικό
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε38
Η εσωτερική απογείωση πίεσης είναι μπλοκαρισμένη (η στάθμη του νερού δεν αλλάζει για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα περιστροφής τυμπάνου)
Κύκλωμα νερού στους διακόπτες πίεσης
Διακόπτες πίεσης
Ο ιμάντας του κινητήρα έχει σπάσει
Η φάση θέρμανσης παραλείπεται
 

Ε39
Ελαττωματική ανίχνευση HV στο σύστημα κατά της υπερχείλισης
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
 

Ε3Α
Ελαττωματική ανίχνευση με ρελέ αντίστασης θέρμανσης
Η κύρια πλακέτα είναι ελαττωματική.
Ο κύκλος σταματά με κλειδωμένη την πόρτα OFF / reset
 

Ε41
Η πόρτα ξεκλειδώθηκε
Ελαττωματικό κλείδωμα πόρτας
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
Συνήθως μια κλειδαριά πόρτας είναι ελαττωματική.

Ε42
Πρόβλημα με το κλείσιμο της πόρτας
Ελαττωματικό κλείδωμα πόρτας
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Ο κύκλος έχει τεθεί σε παύση Έναρξη
Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε43
Ελαττωματικό σύστημα τροφοδοσίας triac στο σύστημα καθυστέρησης της πόρτας
Ελαττωματική μονάδα κλειδαριάς πόρτας
Ελαττωματική καλωδίωση
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Ο κύκλος σταματά OFF / επαναφορά
Ομοίως με τους κωδικούς βλαβών E40 και E41.

Αν υπάρχει το παραπάνω σφάλμα καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για επισκευή service πλυντηρίων ρούχων AEG.

Ε44
Ελαττωματική ανίχνευση από σύστημα καθυστέρησης πόρτας
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Ο κύκλος σταματά OFF / επαναφορά
 

Ε45
Ελαττωματική ανίχνευση με σύστημα καθυστέρησης πόρτας triac
Βλάβη στην κύρια πλακέτα
Διαδικασία αποστράγγισης έκτακτης ανάγκης – Ο κύκλος σταματά OFF / επαναφορά
 

Ε51
Τροφοδοσία κινητήρα triac βραχυκύκλωμα
Ελαττωματικό PCB
Τρέχουσα διαρροή από κινητήρα ή από αργαλειό καλωδίωσης
Ο κύκλος μπλοκαρίστηκε, κλειδώθηκε η πόρτα (μετά από 5 προσπάθειες) OFF / επαναφορά
Και πάλι, αυτό αναφέρεται στο triac στον ηλεκτρονικό ελεγκτή και όχι σε μια εργασία DIY.

Ε52
Δεν υπάρχει σήμα από την ταχομετρική γεννήτρια κινητήρα
Ελαττωματικός κινητήρας
Ελαττωματική καλωδίωση
Ελαττωματικό PCB
Ο κύκλος μπλοκαρίστηκε, κλειδώθηκε η πόρτα (μετά από 5 προσπάθειες) OFF / επαναφορά
Το πηνίο στον κινητήρα είναι πιθανότατα ελαττωματικό. Αυτό το πηνίο διαβάζει έναν μαγνήτη καθώς ο κινητήρας περιστρέφεται για να ανιχνεύσει την ταχύτητα με την οποία περιστρέφεται ο κινητήρας και αυτό με τη σειρά του επιτρέπει στον ηλεκτρονικό ελεγκτή να ρυθμίσει τον κινητήρα να περιστρέφεται με διαφορετικές ταχύτητες για τις διάφορες επιλογές προγράμματος.

Ε53
Ελαττωματικό κύκλωμα ανίχνευσης triac κινητήρα
Ελαττωματικό PCB
Ο κύκλος μπλοκαρίστηκε, η πόρτα κλειδώθηκε ΑΝΕΝΕΡΓΗ / επαναφορά
Ένα άλλο που είναι λάθος είναι φήμη