επισκευή service πλυντηρίων πιάτων AEG

επισκευη οικιακών συσκευών AEG

επισκευή service πλυντηρίων πιάτων AEG
επισκευή service πλυντηρίων πιάτων AEG

Για επισκευή service πλυντηρίων πιάτων AEG η ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ είναι η ιδανική επιλογή.Ένα πλυντήριο πιάτων AEG την σημερινή εποχή δεν είναι ένα είδος πολυτελείας. Σίγουρα μπορείτε να πλύνετε τα πιάτα με το χέρι. Ωστόσο, ένα πλυντήριο πιάτων AEG μπορεί να είναι καθημερινή αναγκαιότητα – δεν θέλετε πραγματικά να πλένετε όλα αυτά τα πιάτα με το χέρι εάν υπάρχει εναλλακτική λύση. Επιπλέον, έχετε πάει εις βάρος της αγοράς πλυντηρίου πιάτων και της εγκατάστασής του. Προφανώς θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Εάν το πλυντήριο πιάτων σταματήσει να λειτουργεί όπως πρέπει, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Ακολουθούν οκτώ κοινά προβλήματα που επηρεάζουν τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων AEG.

https://www.aeg.de/

AEG προβλήματα πλυντηρίου πιάτων και πώς να τα αντιμετωπίσετε

Το πλυντήριο πιάτων AEG είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθαρισμού και στεγνώματος. Με καινοτόμες καθυστερήσεις έναρξης, εντατική φροντίδα και προγράμματα Bio. Πτυσσόμενα ράφια και αυτόματες ρυθμίσεις μισού φορτίου. Όλα όσα χρειάζεστε για μια εύχρηστη, αθόρυβη λειτουργική συσκευή.

Περιστασιακά το πλυντήριο πιάτων σας ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως προορίζεται! Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα πλυντηρίου πιάτων AEG και την αντιμετώπιση προβλημάτων; Συνέχισε να διαβάζεις…


Κοινά προβλήματα και βλάβες πλυντηρίου πάτων AEG

Τα προβλήματα πλυντηρίου πιάτων AEG μπορεί να περιλαμβάνουν:

Το πλυντήριο πιάτων AEG δεν ξεκινάει τον κύκλο

Όταν το πλυντήριο πιάτων δεν ξεκινήσει, αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα με το κλείσιμο της πόρτας. Ή η λειτουργία καθυστέρησης εκκίνησης δεν είναι απενεργοποιημένη. Ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα ισχύος, επιπλοκές διακόπτη και ασφάλεια, ή ένας προηγούμενος κύκλος μπορεί να είναι ελλιπής. Ένας τεχνικός σέρβις θα διαγνώσει γρήγορα και θα διορθώσει αυτά τα προβλήματα για εσάς.


Το πλυντήριο πιάτων AEG δεν αδειάζει το νερό

Όταν η συσκευή δεν αποστραγγίζει το νερό, αυτό μπορεί να οφείλεται σε στροφή ή κάμψη στον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης. Ή ένα φραγμένο νεροχύτη. Ένα φίλτρο πλυντηρίου πιάτων μπλοκαρισμένο με υπολείμματα τροφίμων μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο. Και όπου βρίσκεται το κεντρικό φίλτρο – γνωστό ως κάρτερ – μπορεί επίσης να παρεμποδιστεί. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα τακτοποιήσει γρήγορα αυτά τα ζητήματα για εσάς.


Το πλυντήριο πιάτων AEG δεν θερμαίνεται

Έλλειψη ζεστού νερού σημαίνει στο τέλος του κύκλου τα πιάτα σας είναι ακόμα βρώμικα και βρεγμένα. Το σφάλμα μπορεί να οφείλεται στο θερμαντικό στοιχείο ή στη θερμάστρα που ελέγχει τη θερμοκρασία και τη διαδικασία στεγνώματος. Οι θερμοστάτες ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του νερού κατά τη διάρκεια του προγράμματος πλύσης, οπότε τυχόν ελαττώματα εδώ θα έχουν ως αποτέλεσμα τη θερμοκρασία να είναι λανθασμένη.


Το AEG πλυντήριο πιάτων δεν γεμίζει με νερό

Η αντιμετώπιση προβλημάτων AEG  πλυντηρίου πιάτων καλύπτει ένα πλυντήριο πιάτων που δεν γεμίζει με νερό. Αυτό μπορεί να προκληθεί από πολλά προβλήματα που όλοι τείνουν να χρειάζονται επαγγελματική επισκευή. Το σφάλμα μπορεί να σχετίζεται με την παροχή νερού. Ή εξαιτίας λαστιχένιου σωλήνα νερού που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά, τσακίζει ή έχει υποστεί ζημιά.

Η βαλβίδα εισαγωγής νερού που ελέγχεται από χρονοδιακόπτη και πλωτήρα μπορεί να είναι ελαττωματική και πρέπει να αντικατασταθεί. Ο πλωτήρας διακόπτης παρακολουθεί τη στάθμη του νερού. Εάν κολλήσει ή μπλοκαριστεί, δεν θα αποσυνδεθεί με αποτέλεσμα η βαλβίδα εισόδου να σταματήσει το νερό να εισέρχεται.

Διαρροές, μπλοκαρίσματα μεταξύ της αντλίας και των βραχιόνων ψεκασμού και ελαττωματικοί διακόπτες πόρτας μπορούν να επηρεάσουν το γέμισμα του πλυντηρίου πιάτων.


Εξήγηση κωδικών σφαλμάτων

Οι κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου πιάτων AEG θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τι προκαλεί το σφάλμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβιβάσετε αυτές τις πληροφορίες στον τεχνικό σας. Διαφορετικοί κωδικοί και φώτα που αναβοσβήνουν θα αναφέρονται σε διαφορετικά μοντέλα. Δείτε μια επιλογή εδώ…

Οι ενδεικτικές λυχνίες που αναβοσβήνουν όπως “ξεβγάλτε και κρατήστε” μπορεί να προκληθούν από προβλήματα με τη βρύση νερού, την παροχή νερού στο δίκτυο ή από απόφραξη ή ζημιά του εύκαμπτου σωλήνα εισόδου. Οι ενδεικτικές λυχνίες “Intensive 70” σημαίνουν ότι ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης ενδέχεται να έχει τσακίσει ή να υποστεί ζημιά. Ή η επέκταση σωλήνα αποστράγγισης είναι ακατάλληλη. Ένας αποκλεισμένος νεροχύτης μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για αυτό το σφάλμα.

Εάν το “Normal 65” αναβοσβήνει, αυτό δείχνει ότι η προστασία από τις πλημμύρες είναι ενεργή.

Οι κωδικοί βλαβών περιλαμβάνουν:

Το C2 με το επιλεγμένο πρόγραμμα πλύσης που αναβοσβήνει υποδηλώνει πιθανό μπλοκαρισμένο σιφόνι ή λανθασμένο σωλήνα αποστράγγισης.

Το C3 που εμφανίζεται στην οθόνη πολλαπλών οθονών δείχνει ενεργοποίηση του συστήματος προστασίας από διαρροές.

Ο κωδικός σφάλματος 10 υποδηλώνει ότι το πλυντήριο πιάτων δεν γεμίζει με νερό.

Ο κωδικός σφάλματος 20 υποδηλώνει ότι το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.

Ο κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων AEG 30 υποδεικνύουν ότι η προστασία κατά των πλημμυρών έχει ενεργοποιηθεί.

Οι επισκευές πλυντηρίου πιάτων AEG στην Αττική πραγματοποιούνται μόνο από εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους τεχνικούς. Αξιόπιστοι επαγγελματίες θα φέρουν όλα τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εργασίας.

Οι ποιο συχνές βλάβες και προβλήματα στα πλυντήρια πιάτων AEG

1. Τα πιάτα δεν καθαρίζονται

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι το πλυντήριο πιάτων να μην κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει – να καθαρίζει τα πιάτα. Το πρόβλημα θα μπορούσε να προέλθει από το πώς το χρησιμοποιείτε, όπως η υπερφόρτωση του πλυντηρίου πιάτων ή η αποξήρανση των απορριμμάτων τροφίμων. Ωστόσο, η εσωτερική λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων AEG, όπως ο πλωτήρας ή ο βραχίονας ψεκασμού, μπορεί επίσης να δυσλειτουργεί.

2. Το πλυντήριο πιάτων AEG δεν ξεκινά

Σε αυτό το πνεύμα, ένα πλυντήριο πιάτων δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του εάν δεν ξεκινήσει. Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων και να ακούσετε έναν βουητό ήχο, ο κινητήρας μπορεί να κολλάει. Εάν δεν ακούσετε τον βουητό ήχο, κάτι άλλο είναι πιθανό ο ένοχος. Αυτό το κάτι άλλο μπορεί να είναι μια φραγμένη αντλία, η καλωδίωση να έχει πρόβλημα ή ένας διακόπτης που δεν λειτουργεί. Αυτά είναι πολύπλοκα προβλήματα που απαιτούν επαγγελματική διάγνωση και επισκευή.

3. Το πλυντήριο πιάτων AEG δεν γεμίζει νερό

Φυσικά, χρειάζεστε νερό για να καθαρίσετε τα πιάτα σας. Ένας πιθανός λόγος για αυτό το ζήτημα είναι να κολλήσει ο διακόπτης στάθμης φλοτέρ-. Το φλοτέρ είναι υπεύθυνο για το σήμα του νερού να κλείσει όταν φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Αντίθετα, το νερό δεν θα τρέξει εάν η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων είναι ανοιχτή. Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι ο διακόπτης στην πόρτα δεν λειτουργεί, διαβάζοντας το ως ανοιχτή ακόμη και όταν η πόρτα είναι κλειστή.

4. Το πλυντήριο πιάτων AEG συνεχίζει να γεμίζει νερό

Ίσως το πλυντήριο πιάτων να υπερφορτώνεται και απλώς να γεμίζει με νερό. Θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα μεγάλο χάος σαπουνόνερου σε αυτήν την περίπτωση, για να μην αναφέρουμε την υπερβολική χρήση νερού. Ο πλωτήρας μπορεί να είναι και ο ένοχος εδώ. Μια άλλη επιλογή είναι το χρονόμετρο να κολλήσει, λέγοντας έτσι στη ροδέλα να συνεχίσει να γεμίζει. Ή ίσως η ίδια η βαλβίδα εισαγωγής νερού να είναι κολλημένη και ανοιχτή.

5. Το νερό στο πλυντήριο πιάτων AEG δεν στραγγίζει το νερό

Η άλλη πλευρά του παραπάνω ζητήματος είναι ότι το νερό δεν αποστραγγίζεται από το πλυντήριο πιάτων. Αν και μπορείτε να βγάλετε τα πιάτα για να τα στεγνώσετε, αυτή δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση. Ο πιο πιθανός ένοχος είναι ένας φραγμένο αγωγός ή φίλτρο. Μπορείτε να κοιτάξετε κάτω από το βραχίονα ψεκασμού για υπολείματα τροφίμων . Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να έχετε σπασμένη αντλία αποστράγγισης ή δυσλειτουργικό αισθητήρα αποστράγγισης.

6. Διαρροές νερού από το πλυντήριο πιάτων AEG

Ένα παρόμοιο πρόβλημα είναι η διαρροή νερού από το πλυντήριο πιάτων AEG – αυτό συνήθως εμφανίζεται ως μια λακκούβα νερού ακριβώς κάτω από την πόρτα. Το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι πρόσκαιρο, που σημαίνει ότι έχετε υπερφορτώσει το πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, η τακτική διαρροή σημαίνει ότι τα παρεμβύσματα ή οι στεγανοποιήσεις της πόρτας έχουν φθαρεί. Επίσης, η σύνδεση του σωλήνα αποστράγγισης μπορεί επίσης να χαλαρώσει, δημιουργώντας έτσι τη διαρροή.

7. Η πόρτα δεν κλειδώνει στο πλυντήριο πιάτων AEG

Μερικές φορές η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων AEG δεν κλείνει. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το πλυντήριο πιάτων δεν θα λειτουργήσει εάν η πόρτα δεν είναι κλειστή.Το ίδιο το χερούλι θα μπορούσε επίσης να δυσλειτουργεί.Μπορεί να χρειαστεί προσαρμογή ή ακόμη και αντικατάσταση του.

8. Το πλυντήριο πιάτων AEG κάνει θόρυβο

Το πλυντήριο πιάτων σας κάνει δυνατούς θορύβους όταν λειτουργεί; Εάν το επίπεδο θορύβου του πλυντηρίου πιάτων σας έχει αρχίσει να αυξάνεται, ο ήχος πιθανώς υποδηλώνει πρόβλημα. Ένα κοινό πρόβλημα είναι ότι ο βραχίονας ψεκασμού χτυπάει πιάτα, γεγονός που σηματοδοτεί κακή ευθυγράμμιση. Ένας άλλος ένοχος θα μπορούσε να είναι μια σφραγίδα ή ένα δαχτυλίδι που κουδουνίζει. Η αντλία μπορεί επίσης να είναι ελαττωματική.

επισκευή ψυγείων
Ψυγεία

Επισκευή ψυγείων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων
Πλυντήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Πλυντήρια πιάτων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων
Πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων

Επισκευή στεγνωτηρίων
Στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή στεγνωτηρίων

επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
Ηλεκτρικές κουζίνες

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

επισκευή κεραμικής εστίας
Κεραμικές εστίες

Επισκευή κεραμικής εστίας

επισκευή ηλεκτρικού φούρνου
Φούρνοι

Επισκευή ηλεκτρικών φούρνων