AEG οικιακές συσκευές,η καινοτομία και η μελλοντική σκέψη είναι οι όροι που συνδέονται με το σήμα AEG, αρχικά μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη Γερμανία και αποκτήθηκε από την Electrolux. Η AEG δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό ψυγείο το 1912 και το πρώτο στεγνωτήριο ρούχων το 1964 … από τότε οι μηχανικοί της εταιρείας αφιερώθηκαν στις τεχνολογικές εξελίξεις που διευκολύνουν τη ζωή όλων, μετατρέποντας τις συσκευές υψηλής ποιότητας από τα μικροκύματα και τις κουκούλες σε ψυγεία, πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

επισκευή ψυγείων
Ψυγεία

Επισκευή ψυγείων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων
Πλυντήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Πλυντήρια πιάτων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων
Πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων

Επισκευή στεγνωτηρίων
Στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή στεγνωτηρίων

επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
Ηλεκτρικές κουζίνες

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

επισκευή κεραμικής εστίας
Κεραμικές εστίες

Επισκευή κεραμικής εστίας

επισκευή ηλεκτρικού φούρνου
Φούρνοι

Επισκευή ηλεκτρικών φούρνων

Ακόμα και οι καλύτερες οικιακές συσκευές, όπως αυτές που κατασκευάζει η AEG, βιώνουν φθορά και δημιουργούν σφάλματα. Όταν συμβεί αυτό και η συσκευή σας AEG χρειάζεται επισκευές στήν Αθηνα-Αττική καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ οι οποίοι ειδικεύονται στην επισκευή ηλεκτρικών ειδών της AEG. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πιο αποδοτικό να επισκευάσετε το ελαττωματικό σας προϊόν AEG αντί να αγοράσετε ένα νέο.

AEG οικιακές συσκευές
AEG οικιακές συσκευές

Ένα πλυντήριο AEG που δεν θα περιστρέφεται, ένα πλυντήριο πιάτων AEG που δεν θα γεμίσει, ή ένα στεγνωτήριο AEG που εκπέμπει σφύριγμα ήχου – ανεξάρτητα από το πρόβλημα με την οικιακή σας συσκευή AEG, ο εμπειρογνωμωνας τεχνικος είναι εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος σε αποτελεσματικές επισκευές που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά, για ένα κλάσμα του κόστους μιας νέας συσκευής.

Ο επαγγελματία; τεχνικός πλυντηρίων AEG επισκευάζει και συντηρει όλα τα μοντέλα AEG, όλων των χωρητικοτήτων από 7kg έως 10kg. Μπορω να διαγνώσω και να διορθώσω όλα τα ζητήματα του πλυντηρίου ρούχων της AEG, από την αντικατάσταση ενός ελαττωματικού τυμπάνου ή την απομάκρυνση μιας παρεμποδισμένης αντλίας, από την επένδυση των παρεμβυσμάτων της πόρτας ή από την ανανέωση των αποσπασμένων ιμάντων κίνησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκευάσετε τα πλυντήρια πιάτων AEG, τα ψυγεία / καταψύκτες, τα στεγνωτήρια, τις ηλεκτρικές κουζίνες, τα μικροκύματα και όλα τα άλλα ηλεκτρικά είδη γρήγορα και αποτελεσματικά, επτά ημέρες την εβδομάδα, οπουδήποτε στην περιοχή της Αθήνας.

Η AEG αντιπροσωπεύει την Allgemeine Elektricitats-Gesellschaft AG, η οποία σημαίνει “γενική εταιρεία ηλεκτρισμού”. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Βερολίνο το 1883 και εδώ και δεκαετίες συγχωνεύθηκε και αποκτήθηκε από διάφορους οργανισμούς. Από το 2005 η Electrolux χρησιμοποίησε το εμπορικό σήμα AEG για μια σειρά προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Εδώ στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ, βρισκόμαστε σε επαφή με τις επισκευές συσκευών AEG εδώ και πολλά χρόνια – πολύς χρόνος για να συλλέξουμε όλες τις τεχνικές γνώσεις και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την επισκευή των πλυντηρίων AEG και άλλων συσκευών.

Επισκευάζουμε ενσωματωμένα, ενσωματωμένα ή ανεξάρτητα πλυντήρια AEG, ψυγεία, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια και άλλες συσκευές. Είμαστε εξοικειωμένοι και είμαστε σε θέση να διορθώσουμε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων της AEG , συμπεριλαμβανομένης της σειράς 9000 με ενεργειακή βαθμολογία A +++. το μοντέλο Series 8000 με την τεχνολογία Okomix για την ανάμειξη απορρυπαντικών και μαλακτικών. το πλυντήριο πιάτων Series 7000 Pro, και τη μηχανή Series 6000 Pro Sense, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και νερού.

Στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ καταλαβαίνουμε ότι η ζωή στην Αθήνα είναι γρήγορη και πολύβουη. Αν οι “οικιακοί βοηθοί” της AEG σας σταματήσουν να εργάζονται, είναι πολύ ενοχλητικό και απογοητευτικό. Τότε το πλύσιμο σωρών από ρούχα, ή βρώμικα πιάτα φράζουν το νεροχύτη της κουζίνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα διστάζουμε όταν μας τηλεφωνείτε να επισκευάσουμε άμεσα τις οικιακές συσκευές AEG. Θα είμαστε κοντά σας σύντομα, θα προσδιορίσουμε το πρόβλημα, θα σας δώσουμε ένα κόστος επισκευής και θα κάνουμε την επισκευή επί τόπου.

Δαθέτω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζονται για να επιδιορθώσω τις συσκευές σας AEG και να αντικαταστήσουν τυχόν ελαττωματικά τμήματα έτσι ώστε το νοικοκυριό να λειτουργήσει ομαλά και γρήγορα χωρίς καθυστέρηση.

Εάν διαθέτετε οικιακές συσκευές AEG που χρειάζονται επισκευή – ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα ή μοντέλο ηλεκτρικών ειδών που δεν εκτελούν όπως πρέπει – καλέστε την φιλικό και αξιόπιστη τεχνικό της ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.

Στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ κατανοούμε την ανάγκη για καλά διατηρημένες συσκευές. Είτε πρόκειται για το πλυντήριο, το ψυγείο ή το φούρνο, είμαστε ειδικοί στις επισκευές AEG.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από μια χαλασμένη οικιακή συσκευή. Έτσι, είτε είναι το πλυντήριο ρούχων AEG, το πλυντήριο πιάτων ή μια άλλη συσκευή από το εμπορικό σήμα που χρειάζεται προσοχή, θα το διορθώσουμε γρήγορα και σε ανταγωνιστική τιμή.

Η υπηρεσία επισκευής οικιακών συσκευών AEG από την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ

Δεν είναι μόνο όταν έχει υπάρξει μια φυσική βλάβη στο εσωτερικό της συσκευής σας AEG και χρειάζεστε ένα, απλό διακόπτη. Η τεχνολογία είναι τόσο διαφορετική, κυρίως μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών. Σίγουρα θα χρειαστείτε έναν επισκευαστή που έχει άριστες γενικές και εξειδικευμένες γνώσεις. Εξυπηρετώ όλα τα μοντέλα συσκευών της AEG, και ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακόμα και με μια κουζίνα γεμάτη με συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές μπορούμε να τις καλύψουμε όλες, να προμηθεύσουμε τα ανταλλακτικά και να εφαρμόσουμε την επισκευή γρήγορα. Με την AEG δεν υπάρχει εξαίρεση. Με ένα σταθερό και συνεχές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο σπίτι, ο τεχνικός μπορεί να χειριστει οποιαδήποτε επισκευή.

Επισκευάζουμε όλες τις μεγάλες ενσωματωμένες – εντοιχιζόμενες και ανεξάρτητες συσκευές AEG που περιλαμβάνουν:

  • AEG πλυντήρια ρούχων τεχνικός service
  • AEG πλυντήρια πιάτων τεχνικός service
  • AEG στεγνωτήρια ρούχων τεχνικός service
  • AEG πλυντήρια στεγνωτήρια τεχνικός service
  • AEG ψυγεία και καταψύκτες τεχνικός, ψυκτικός service
  • AEG φούρνους και διπλούς φούρνους τεχνικός service
  • AEG ηλεκτρικές κουζίνες τεχνικός service
  • AEG κεραμικές εστίες μαγειρέματος τεχνικός service

AEG – Γερμανική αριστεία σχεδίασης

Η AEG ξεκίνησε ως ηλεκτρική εταιρεία που λειτούργησε με άδεια από την Edison στις ΗΠΑ. Ιδρύθηκε από τον Emil Rathenau το 1883 αρχικά AEG παράγεται ηλεκτρικά προϊόντα όπως λαμπτήρες, κινητήρες και γεννήτριες. Πιστοποιήθηκε το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα με εφευρέσεις και εξελίξεις που επηρέαζαν τη βιομηχανία αυτοκινήτων και αεροσκαφών, η AEG προχωρά για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών προϊόντων με παρόμοιο τρόπο με τους αντιπάλους της.

Η εταιρεία έχει μεταμορφώσει τη δομή της αρκετές φορές βιώνει αρκετά υψηλά και χαμηλά επίπεδα. Η πώληση της δραστηριότητάς της στον τομέα της ηλεκτρικής διανομής – η Telefunken και στη συνέχεια το υπόλοιπο που αποκτήθηκε από τη Daimler Benz στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Το εμπορικό σήμα δεν χρησιμοποιείται πλέον μέχρι τη δεκαετία του 1990, όταν η Electrolux κέρδισε τα δικαιώματα για το εμπορικό σήμα και την επανέφερε στην αγορά.

Καινοτομία AEG

Καινοτομία AEG.Όταν πρόκειται για την καινοτομία, η AEG οικιακές συσκευές  έχει ξεχωρίσει από το πλήθος δημιουργώντας μια μηχανή που είναι εύκολη στην χρήση και ικανοποιεί  όλες τις πρακτικές ανάγκες του πελάτη.

Με φυσικούς κύκλους στεγνώματος στα πλυντήρια πιάτων, η AEG οικιακές συσκευές κατάφερε να βάλει την τεχνολογία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται συνήθως τα πράγματα.

AEG επισκευή ψυγείων τεχνικός ψυκτικός
AEG επισκευή ψυγείων τεχνικός ψυκτικός
AEG επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
AEG επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
AEG επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός
AEG επισκευή πλυντηρίων πιάτων τεχνικός

AEG επισκευή οικιακής κουζίνας τεχνικός
AEG επισκευή οικιακής κουζίνας τεχνικός

AEG επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου τεχνικός
AEG επισκευή πλυντηρίου στεγνωτηρίου τεχνικός

AEG επισκευή στεγνωτηρίου τεχνικός
AEG επισκευή στεγνωτηρίου τεχνικός

AEG επισκευή κεραμικής εστίας τεχνικός
AEG επισκευή κεραμικής εστίας τεχνικός
AEG επισκευή ηλεκτρικού φούρνου τεχνικός
AEG επισκευή ηλεκτρικού φούρνου τεχνικός