Επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων

Υπηρεσίες επισκευής στεγνωτηρίου ρούχων

Επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων στον χώρο σας .Είστε κουρασμένοι να βγάζετε ακόμα υγρά ρούχα από το οικιακό σας στεγνωτήριο; Εάν ναι, κάντε ένα τηλεφωνώ στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για αποτελεσματική, γρήγορη επισκευή στεγνωτηρίου. Μην καθυστερείτε τηλεφωνείστε για να μάθετε πώς μπορώ να σας βοηθήσω. Θα εργαστώ γύρω από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να διασφαλίσω ελάχιστη ενοχλήση, είτε χρειάζεστε να κανω επισκευή το πρωί είτε το απόγευμα.

Επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων
Επισκευή στεγνωτηρίου ρούχων

Επισκευές στεγνωτηρίου ρούχων

Κάθε τόσο αντιμετωπίζουμε όλοι προβλήματα στεγνωτηρίου. Εάν αυτό συνέβη σε εσάς και ζείτε στην περιοχή της Αθηνας, επικοινωνήστε με τον τεχνικό που θα επισκεφθεί το σπίτι σας και θα διορθώσει το πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μου έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές και έχω μεγάλη εμπειρία με ένα ευρύ φάσμα εμπορικών σημάτων και μοντέλων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Αυτά είναι μερικά από τα συνηθισμένα εμπορικά προβλήματα στεγνωτηρίου που επιδιορθώνω:

Το στεγνωτήριο δεν λειτουργεί καθόλου.

Εάν το στεγνωτήριο σας έχει σταματήσει να λειτουργεί εντελώς, ελέγξτε αν έχει αποσυνδεθεί από την πρίζα. Εάν αυτό δεν είναι το πρόβλημα, θα μπορούσατε να έχετε έναν κακό θερμοστάτη ή διακόπτη εκκίνησης, τον οποίο θα χαρώ να επιλύσω για εσάς.

Το στεγνωτήριο δεν παράγει θερμότητα.

Εάν το εμπορικό στεγνωτήριο περιστρέφεται αλλά δεν παράγει θερμότητα, ενδέχεται να έχετε κακή ασφάλεια, διακόπτη θερμοκρασίας, θερμοστάτη, χρονοδιακόπτη ή πηνία θέρμανσης. Με τόσες πολλές πιθανές αιτίες, είναι καλύτερο να ζητήσετε από έναν επαγγελματία να αντιμετωπίσει με ακρίβεια τα προβλήματα και να επισκευάσει το μηχάνημά σας.

Το στεγνωτήριο γίνεται πολύ ζεστό.

Εάν το μηχάνημα υπερθερμαίνεται, ενδέχεται να έχετε επικίνδυνη κατάσταση στα χέρια σας. Η υπερβολική θερμότητα μπορεί να προκληθεί από ένα φραγμένο αεραγωγό, το οποίο αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς.

Το τύμπανο δεν περιστρέφεται.

Εάν ο κινητήρας του στεγνωτηρίου σας λειτουργεί αλλά το τύμπανο δεν περιστρέφεται, μπορεί να έχετε σπασμένο ιμάντα. Το ζήτημα θα μπορούσε επίσης να είναι ένας κακός κύλινδρος, κινητήρας ή αδρανή τροχαλία. Ζητήστε από τον τεχνικό να διαγνώσει το πρόβλημα και να παρέχει μια αποτελεσματική επισκευή στεγνωτηρίου.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Μην χαλάτε άλλη μέρα με ένα προβληματικό στεγνωτήριο!Π παροχή της καλύτερης υπηρεσίας επισκευής και των ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας με ελάχιστη αναστάτωση στην επιχείρησή σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Όπως με όλες τις οικιακές συσκευές, τα στεγνωτήρια ρούχων μπορεί μερικές φορές να πάνε στραβά. Ακολουθούν ορισμένα κοινά προβλήματα και απαντήσεις. Θυμηθείτε ότι παρόλο που ορισμένα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν από εσάς, είναι ασφαλέστερο να καλέσετε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό. Επιπλέον, είναι καλύτερο να μην διακινδυνεύσετε περαιτέρω ζημιά στο μηχάνημα.

Γιατί δεν θερμαίνεται το στεγνωτήριο ρούχων μου;

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που προκαλείται κυρίως από ελαττωματικό θερμαντήρα ή θερμοστάτη. Για παράδειγμα, ο θερμοστάτης μπορεί να ενεργοποιηθεί. Ρίξτε μια ματιά στο πίσω μέρος του μηχανήματος για ένα κουμπί επαναφοράς. Πατήστε το και δείτε αν η συσκευή σας θερμαίνεται. Εάν όχι, μπορεί να υπάρχει απόφραξη.

Γιατί δεν γυρίζει το στεγνωτήριο;

Οι κύριες αιτίες αυτού του προβλήματος είναι οι ελαττωματικοί ιμάντες, οι τροχοί jockey ή ο πυκνωτής κινητήρα. Αυτά τα ανταλλακτικά είναι κοινά, οπότε αν χρειάζεστε αντικατάσταση, είμαι σίγουρος ότι μπορω να το επισκευάσω.

Γιατί είναι θορυβώδες το στεγνωτήριο ρούχων μου;

Ο θορυβώδης στεγνωτήρας ρούχων μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα, όπως κάτι χαλαρό στο τύμπανο. Ελέγξτε αν υπάρχει αντικείμενο, όπως ένα νόμισμα, στο τύμπανο του μηχανήματος. Αν όχι, οι άλλες δυνατότητες θα μπορούσαν να είναι ελαττωματικά ρουλεμάν ή ρουλεμάν κινητήρα ή φθαρμένοι τροχοί ή τσόχες. Θα πρέπει να είναι εύκολο ο τεχνικός να εντοπίσει το θόρυβο, να λύσει το πρόβλημα και να τοποθετήσει ένα ανταλλακτικό.

Γιατί δεν ξεκινά το στεγνωτήριο μου;

Αυτό το πρόβλημα είναι κοινό σε παλαιότερα μηχανήματα. Είναι απίθανο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε αποτυχία του χρονοδιακόπτη. Ένας πιο ρεαλιστικός λόγος θα μπορούσε να είναι ο μικροδιακόπτης της πόρτας. Ειλικρινά όμως, θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί λόγοι, όπως ο ατμός που δεν έχει επιτευχθεί λόγω της κακής τοποθέτησης του εξαερισμού. Αυτό το ιδιαίτερο πρόβλημα συχνά συνοδεύεται από άσχημη μυρωδιά. Δοκιμάστε να μετεγκαταστήσετε το εξαερισμό και δείτε αν αυτό βοηθά. Αν δεν είναι, ίσως αξίζει να με καλέσετε.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΩ

επισκευή ψυγείων
Ψυγεία

Επισκευή ψυγείων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων
Πλυντήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Πλυντήρια πιάτων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων
Πλυντήρια στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή πλυντηρίων στεγνωτηρίων

Επισκευή στεγνωτηρίων
Στεγνωτήρια ρούχων

Επισκευή στεγνωτηρίων

επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
Ηλεκτρικές κουζίνες

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

επισκευή κεραμικής εστίας
Κεραμικές εστίες

Επισκευή κεραμικής εστίας

επισκευή ηλεκτρικού φούρνου
Φούρνοι

Επισκευή ηλεκτρικών φούρνων