Στα 25 χρόνια συντήρησης πλυντηρίων στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ έχουμε επισκευάσει από τα πιο ακριβά μηχανήματα έως τα φθηνότερα από τα φθηνά, έχουμε δει σχεδόν κάθε ζήτημα που μπορεί να έχει ένα μηχάνημα κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Ενώ, σε γενικές γραμμές, τα πλυντήρια ρούχων υψηλότερης ποιότητας είναι πιο ανθεκτικά και καλύτερης ποιότητας κατασκευής από τα αντίστοιχα χαμηλής τιμής , διαπιστώνουμε ότι τα πλυντήρια ρούχων δεν κάνουν διακρίσεις όταν δημιουργούν βλάβες και προβλήματα.

Κάθε πλυντήριο ρούχων, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου, αντιμετωπίζει προβλήματα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια ζωής του.

Στην πραγματικότητα, το να έχετε ένα ακριβότερο μηχάνημα σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα για να το επισκευάσετε. Σε τελική ανάλυση, αυτά τα μηχανήματα τείνουν να χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής και τα ανταλλακτικά τους είναι ακριβά – εξ ου και το αρχικό υψηλό κόστος.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις διαφορές μεταξύ της ποιότητας κατασκευής μηχανημάτων, οι τεχνικοί μας στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ διαπίστωσαν ότι υπάρχουν κοινά σφάλματα σε όλες τις μάρκες, μάρκες, μοντέλα και τιμές.

Δημιουργήσαμε μια λίστα με τα 12 πιο συνηθισμένα προβλήματα πλυντηρίου που είναι πιθανότερο να αντιμετωπίσουν οι τεχνικοί μας κατα την επίσκεψη στον χώρο σας  συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων, τον έλεγχο, την πρόληψη ή την απλή κατανόηση αυτών των προβλημάτων. Απλώς κάντε κλικ σε ένα από τα παρακάτω θέματα για να διαβάσετε περισσότερα: