Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίων ρούχων

Nομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι η πλειοψηφία από εμάς έχουμε ένα πλυντήριο γιατί χωρίς να ασχολούμαστε με το πλυντήριο είναι μια πολύ πιο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.

Τα πλυντήρια έχουν πραγματικά τεράστιο αντίκτυπο και σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και τύποι. Τα πλυντήρια μπορεί να μοιάζουν πολύ εξωτερικά, αλλά υπάρχουν πολλές διαθέσιμες παραλλαγές.

Ορισμένα μοντέλα μπορεί να έχουν αποκλειστικά χαρακτηριστικά, μερικά μπορεί να στεγνώσουν τα ρούχα, ενώ άλλα μπορεί να έχουν μεγαλύτερα τύμπανα και επομένως να μπορούν να πλένουν περισσότερα ρούχα με ένα μόνο φορτίο. Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα μερικών από τις διαφορές, αλλά ενώ τα πλυντήρια είναι αναμφίβολα απίστευτα χρήσιμα που δεν σημαίνει ότι θα λειτουργούν άψογα όλη την ώρα.

Όπως και κάθε άλλη ηλεκτρική συσκευή, υπάρχει πάντα η πιθανότητα σφαλμάτων, αλλά τα πλυντήρια διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα βοήθειας με τη μορφή κωδικών σφάλματος. Ίσως να μην γνωρίζετε πολλά για τους κωδικούς σφαλμάτων εάν είστε τυχεροί που ίσως τους αποφύγατε, αργά ή γρήγορα θα δείτε έναν. Ας μάθουμε λοιπόν ακριβώς τι είναι και τι κάνουν.

Τι είναι οι κωδικοί σφάλματος;

Οι κωδικοί σφάλματος λειτουργούν ως διαγνωστικά εργαλεία όταν τα πλυντήρια σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα, θα προκαλέσει κωδικό σφάλματος. Αυτός ο κωδικός θα εμφανιστεί στη συνέχεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό για να προσδιορίσετε ποιο είναι το πρόβλημα.

Για παράδειγμα, εάν το πλυντήριο σας υπερθερμανθεί, θα εμφανίσει έναν εναλλακτικό κωδικό σφάλματος σε ένα πρόβλημα με το τύμπανο ή ένα πρόβλημα υπερχείλισης. Οι κωδικοί σφάλματος είναι πολύ χρήσιμοι, επειδή σας επιτρέπουν να γνωρίζετε ποιο είναι το πρόβλημα αμέσως, ωστόσο δεν θα σας πουν τι προκαλεί το πρόβλημα.

Οι κωδικοί σφαλμάτων μπορούν επίσης να εμφανιστούν με πολλούς τρόπους. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να εμφανίζονται είναι μια ακολουθία γραμμάτων και αριθμών. Για παράδειγμα, το A01 μπορεί να σημαίνει σφάλμα με την πόρτα του πλυντηρίου σας, ενώ το B01 μπορεί να σημαίνει πρόβλημα θέρμανσης.

Οι κωδικοί σφαλμάτων μπορούν επίσης να εμφανιστούν με LED σε όλους τους πίνακες ελέγχου σας, συνήθως μαζί με έναν πιο κοινό κωδικό γραμμάτων / αριθμών. Ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζονται οι κωδικοί σφάλματος εξαρτάται από τον τύπο και την επωνυμία του πλυντηρίου σας, θα πρέπει να υπάρχει μια ενότητα στο εγχειρίδιο οδηγιών που περιγράφει ακριβώς πώς λειτουργεί το σύστημα κωδικών σφάλματος.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι δεν παραμένουν όλοι στο εγχειρίδιο οδηγιών τους και ότι μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε λάθος θέση και γι ‘αυτό έχουμε δημιουργήσει τους σε βάθος οδηγούς μας για τις πιο δημοφιλείς μάρκες πλυντηρίου.

Η εκπληκτική μας υπηρεσία επισκευής!

Ενώ οι κωδικοί σφαλμάτων είναι αναμφίβολα εξαιρετικά χρήσιμο.Παρόλο που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σχετικά με το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να σας πουν τι προκαλεί και η πλειονότητα των σφαλμάτων θα έχει περισσότερες από μία πιθανές αιτίες.

Επομένως, δεν συνιστάται η χρήση κωδικών σφάλματος για να δοκιμάσετε και να πραγματοποιήσετε τις δικές σας επισκευές. Εκτός αν είστε απίστευτα τυχεροί, συνήθως απλώς θα επιδεινώσετε το πρόβλημα και θα προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στο πλυντήριο σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία επισκευαστή.

Όποιο και αν είναι το σφάλμα, ο επισκευαστής-τεχνικός μπορί να το επιδιορθώσει, ακόμα κι αν χρειάζονται νέα ανταλλακτικά ή εξαρτήματα, μπορούμε να κάνω τη δουλειά! Οι κωδικοί σφάλματος είναι χρήσιμοι, αλλά είναι μόνο η μισή λύση, οπότε αν χρειάζεστε επισκευές πλυντηρίου ρούχων, επικοινωνήστε μαζί μου.