Επισκευή πλυντηρίων ρούχων

Contents show

Ψάχνετε μια υπηρεσία για Επισκευή πλυντηρίων ρούχων ή τεχνίτη και τεχνικό πλυντηρίου ρούχων κοντά σας; Τότε για Επισκευή πλυντηρίων ρούχων μην ψάχνετε άλλο καλέστε στο 6987285037. Προσφέρω γρήγορες και αποτελεσματικές επισκευές πλυντηρίων ρούχων σχεδόν σε κάθε δήμο της Αττικής.Ο τεχνικός πλυντηρίων ρούχων είναι τοπικά διαθέσιμος για όλες τις βλάβες και τα προβλήματα. Είμαι πλήρως καταρτισμένος για να επιλύσω οποιοδήποτε πρόβλημα οικιακής συσκευής πλυντηρίου ρούχων, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο της συσκευής που διαθέτετε – πραγματοποιώ επισκευές πλυντηρίων ρούχων σε ανεξάρτητα και ενσωματωμένα πλυντήρια από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Aeg, Brandt, Bosch, Siemens, Pitsos, Indesit , Miele, Beko, Samsung, Zanussi, LG , Whirlpool, Ariston.και πολλά άλλα.Όχι μόνο αυτό αλλά δίνω χρήσιμες συμβουλές στους πελάτες μου ακόμα και για θέματα μη επισκευών.Δηλαδή πως να είναι το σωστό πλύσιμο ρούχων κατά την πανδημία του covid-19

Ο τεχνικός πλυντηρίων που ρούχων έχει λύσεις για όλες τις βλάβες και τα προβλήματα

Από την εφεύρεση του το πλυντηρίου ρούχων, ένας απαραίτητος βοηθός σε κάθε νοικοκυριό. Στο παρελθόν, για παράδειγμα, έπρεπε να πλένετε τα ρούχα σας με το χέρι και να χρησιμοποιήσετε μια σκούπα για να σκουπίσετε το πάτωμα. Συχνά, δεν συνειδητοποιούμε πόσο άνετη έχει γίνει η ζωή με όλους αυτούς τους ηλεκτρικούς βοηθούς μέχρι να σταματήσουν να εργάζονται. Για να μην χρειάζεται να εγκαταλείψετε το πλυντήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η επισκευή είναι μια βέλτιστη λύση.Τεχνικός που εργάζεται με μεγάλη φροντίδα και επιδεξιότητα σύμφωνα με το σύνθημα.

Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

Η επισκευή αξίζει τον κόπο! Είμαι τεχνίτης πλυντηρίων ρούχων που περιμένω το τηλεφώνημα σας για να αποκαταστήσει την βλάβη το συντομότερο δυνατόν.Όταν αγοράσετε νέο πλυντήριο καλό θα ήταν να ακολουθήσετε κάποιες διαδικασίες συντήρησης του πλυντηρίου για να μείνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μακρυά από τα προβλήματα και τις βλάβες που μπορεί παρουσιάσει.Διαχειριζόμαι διάφορους τύπους πλυντηρίων όπως άνω φόρτωσης, εμπρόσθιας φόρτωσης, συνδυασμένα και compact καθώς και τα προβλήματα ή τις βλάβες που μπορεί να παρουσιάσουν όπως : Δεν θα περιστραφεί, θα κάνει δυνατούς θορύβους, δεν θα ταρακουνήσει, δεν θα στραγγίσει, Δονείται ή ανακινείται, Γεμίζει αργά, Διαρροή νερού, Δεν θα ξεκινήσει, Δεν θα γυρίσει ή αναταραχή, Υπερχείλιση, Πόρτα ή καπάκι δεν θα κλειδώσει , Σταματά τον μεσαίο κύκλο, Το τύμπανο δεν στρέφεται, Κάνει θόρυβο, Χωρίς θέρμανση, Υπερθέρμανση, Διακοπή περιστροφής, Χρειάζεται πολύς χρόνος, Διακόπτης διακοπής, Δεν θα ξεκινήσει, Δεν θα σταματήσει.Όλα αυτά τα προβλήματα είναι επισκευές πλυντηρίων ρούχων που μπορώ να αναλάβω.

Γενικά προβλήματα πλυντηρίων ρούχων στην καθημερινή ζωή

Κάθε μέρα το πλυντήριο σας καθάριζε πιστά τα ρούχα σας, και μόλις βρήκατε τον τρόπο λειτουργίας όλα καλά. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ένας αριθμός σεναρίων λόγω ίσως παρουσίας κάποιας βλάβης. Ίσως το τύμπανο του μηχανήματος να γεμίζει με νερό, αλλά δεν  στραγγίζει. Ή αποστραγγίζεται αλλά δεν περιστρέφεται. Ή τα ρούχα πλένονται αλλά δεν είναι πολύ καθαρά. Εν ολίγοις, το πλυντήριο σας δεν λειτουργεί με τις μέγιστες επιδόσεις του ή έχει σταματήσει εντελώς να λειτουργεί.Μερικές φόρες μάλιστα το πλυντήριο ρούχων κατά την διάρκεια πλύσης βγάζει πολύ αφρό αλλά πριν μας φωνάξετε καλό θα ήταν να εντοπίσετε την αιτία μόνοι σας και να δείτε αν μπορείτε να τη σταματήσετε.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

Για ένα μηχάνημα που λειτουργεί τόσο σκληρά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το πλυντήριο ρούχων σας θα έχει προβλήματα περιστασιακά ή η απόδοσή του θα υποβαθμιστεί στο σημείο όπου τα ρούχα δεν καθαρίζονται αρκετά. Μπορείτε να καλέσετε τον τεχνικό πλυντηρίων ρούχων για Επισκευή πλυντηρίων ρούχων ή μπορείτε να επισκευάσετε μόνοι σας το πλυντήριο.

Διαθέτω επίσης κάποια κοινά ευρέως χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά για πλυντήρια, ώστε να ολοκληρώσω την Επισκευή πλυντηρίων ρούχων σας συνήθως κατά την πρώτη μου επίσκεψη. Επιπλέον, είναι ότι οι υπηρεσίες και οι τιμές μου είναι πολύ ανταγωνιστικές και δεν υπάρχει κρυφό κόστος. Για episkeyh plynthrivn royxvn καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.Όλες οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων για εμένα είναι παιχνίδι.

 

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων
Επισκευή πλυντηρίων ρούχων

Προσπαθώ πάντα να παρέχω μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση – γνωρίζω ότι το χαλασμένο πλυντήριο στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος και ταλαιπωρία, ειδικά σε οικογένειες με παιδιά. Δεν χρειάζεται να είστε υπάρχων πελάτης για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Επισκευή πλυντηρίων ρούχων έκτακτης ανάγκης της ίδιας και επόμενης ημέρας που προσφέρουμε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τύποι πλυντηρίων ρούχων που επισκευάζουμε

Τεχνικός για προβλήματα και βλάβες πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
 1. Εάν το δωμάτιο πλυντηρίου σας είναι στενό στο χώρο, αυτό το πλυντήριο μπορεί να στοιβάζει τα ρούχα.
  επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
  επισκευή πλυντηρίων ρούχων τεχνικός
 2. Η μεγάλη χωρητικότητά του σας επιτρέπει να πλένετε περισσότερα αντικείμενα ταυτόχρονα και να φιλοξενεί ογκώδη αντικείμενα στον κάδο του, χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση καθαρισμού.
 3. Στην πρόσφατη αξιολόγηση πλυντηρίων, οι μπροστινοί φορτωτές παρείχαν την καλύτερη απόδοση καθαρισμού σε όλες τισ διαμορφώσεις.
 4. Πολλές μονάδες σας επιτρέπουν επίσης να προσθέσετε ατμό στον κύκλο πλύσης για να βελτιώσετε την αφαίρεση λεκέδων.
 5. Είναι το πιο ενεργειακά αποδοτικό αφού ο κύκλος πλύσης χρησιμοποιεί λιγότερο νερό.
 6. Η υψηλή ταχύτητα περιστροφής εξάγει περισσότερη υγρασία από υγρά φορτία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο στεγνώματος.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
 1. Με την προηγμένη τεχνολογία και τα ειδικά χαρακτηριστικά του, ένα πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης μπορεί να είναι πολύ ποιο ακριβό στην αγορά.
 2. Ο χρόνος κύκλου πλυσίματος μπορεί να είναι μεγαλύτερος κατά 30 λεπτά ή περισσότερο από τους κύκλους άλλων τύπων πλυντηρίων, εάν επιλέξετε μία από τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.
 3. Μπορεί να δονείται αρκετά στον κύκλο περιστροφής, ειδικά εάν δεν είναι εγκατεστημένο σε ενισχυμένο δάπεδο.
 4. Λόγω του σχεδιασμού του, το νερό μπορεί να παγιδευτεί μέσα, προκαλώντας μυρωδιές μυρωδιές στο κάδο και στον διανομέα του απορρυπαντικού .

Τεχνικός για προβλήματα και βλάβες πλυντηρίων πάνω φόρτωσης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
 1. Δεν χρειάζεται να λυγίζετε το σώμα σας τόσο πολύ όταν βάζετε ρούχα ή τα βγάζετε έξω.
  επισκευή πλυντηρίων ρούχων πάνω φόρτωσης
  επισκευή πλυντηρίων ρούχων πάνω φόρτωσης
 2. Ορισμένοι φορτωτές εξακολουθούν να σας δίνουν την ελευθερία να προσθέτετε ρούχα μετά την έναρξη του κύκλου.
 3. Οι κύκλοι πλυσίματος είναι πολύ μικρότεροι.
 4. Ελάχιστη δόνηση.
 5. Είναι απίθανο να έχετε δυσάρεστες οσμές για να αντιμετωπίσετε.
 6. Θα βρείτε τον πίνακα ελέγχου του απλό και  εύκολο για λειτουργία
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
 1. Η απόδοση του καθαρισμού ενδέχεται να μην εξαρτάται από τα χτυπήματα όταν πρόκειται για πολύ λερωμένα ρούχα ή φορτία με πλήρη χείλη.
 2. Ο κάδος του αρκετές φορές μπορεί να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει κάποιο μεγάλο πάπλωμα.
 3. Δεν κάνουν για στοίβαγμα.
 4. Οι κύκλοι πλυσίματος δεν μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες καθαρισμού.
 5. Περισσότερο νερό μπορεί να παραμείνει στο υγρό φορτίο μετά τον κύκλο περιστροφής, ο οποίος μπορεί να επιμηκύνει το χρόνο στεγνώματος

Μερικά σσυμπτώματα που θα ήταν καλό να καλέσετε αμέσως τεχνικό επισκευής πλυντηρίων

 • Δόνηση και αναπήδηση. Τα περισσότερα πλυντήρια τρέμουν και αναπηδούν σε κάποιο βαθμό, αλλά εάν το μηχάνημά σας ξαφνικά γίνει πιο έντονο στις κινήσεις του, είναι καλύτερο να ελέγξετε τα αμορτισέρ.Ο τεχνίτης πλυντηρίων ρούχων της ΗΛΕΚΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ μπορει να αναλάβει την εργασία αυτή.
 • Εάν το νερό δεν αποστραγγιστεί από το μηχάνημα, θα μπορούσε να είναι απλώς ένας μπλοκαρισμένος σωλήνας ή φίλτρο ή κάτι πιο δυσοίωνο, όπως σπασμένη αντλία ή σοβαρό σφάλμα στο ίδιο το μηχάνημα. Καλέστε μας για βοήθεια.
 • Σχισμένα ρούχα. Ναι, τα σχισμένα τζιν μπορεί να είναι μοντέρνα, αλλά αν το πλυντήριο σας αρχίσει να μασάει τα ρούχα, δεν προσπαθεί να είναι μοντέρνο. Καλέστε έναν ειδικό για να δείτε εάν υπάρχει πρόβλημα με το τύμπανο.
 • Ο υπερβολικός θόρυβος, όπως η υπερβολική δόνηση, μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι κάτι έχει χαλαρώσει ή πιάσει πίσω από το τύμπανο, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την αντλία ή τα ρουλεμάν μπορεί να φορεθούν ή να υποστούν ζημιά.Δείτε ποιο κάτω και άλλα συμπτώματα.

Άλλα συμπτώματα και βλάβες που θα πρέπει να με καλέσετε

 • Η αποτυχία περιστροφής μπορεί να οφείλεται σε κάτι απλό, όπως η τοποθέτηση ενός πολύ μεγάλου φορτίου ή μπορεί να είναι ένδειξη προβλημάτων με τον κινητήρα ή μια μπλοκαρισμένη αντλία αποστράγγισης.
 • Εάν δεν υπάρχει πρόσληψη νερού, ελέγξτε πρώτα τις βρύσες και τη σύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα για εμπόδια. Εάν όλα φαίνονται καλά τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τη βαλβίδα νερού ή τις βρύσες άντλησης και θα ήταν καλύτερο να καλέσετε επαγγελματία.
 • Εάν η πόρτα δεν ανοίξει, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει νερό στο πλυντήριο, επειδή τα περισσότερα μηχανήματα δεν θα ανοίξουν εάν υπάρχει νερό στο τύμπανο. Οι ελαττωματικές πόρτες είναι επίσης κάτω για να αλλάξουν προβλήματα που εμποδίζουν την απελευθέρωση της κλειδαριάς ή πιθανώς μπλοκαρίσματος λόγω ζημιάς. Μην ανησυχείτε, μπορούμε να το διορθώσουμε.
 • Όταν το μηχάνημα σταματήσει να λειτουργεί και δεν θα ενεργοποιηθεί, δεν χρειάζεται να είναι καταστροφική αποτυχία. Η αιτία μπορεί να είναι ένας ελαττωματικός ή κατεστραμμένος διακόπτης ή καλωδίωση, υπερθέρμανση ή το κλείδωμα της πόρτας που δεν λειτουργεί. Καλέστε την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ για να διαγνώσετε και να επιδιορθώσετε το πρόβλημα.
 • Εάν το πλυντήριο σας εκπέμπει δυσάρεστη μυρωδιά, χρειάζεται απλώς καθαρό και ξεπλύνετε. Μπορεί να υπάρχουν μούχλα και βακτήρια να συσσωρεύονται στα φίλτρα, στο συρτάρι απορρυπαντικού και γύρω από τη λαστιχένια σφραγίδα

Επισκευές και σέρβις βλαβών πλυντηρίου ρούχων

Το να έχετε ένα πλυντήριο ρούχων στο νοικοκυριό σας είναι μια υπέροχη ευκολία που συχνά μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη – δηλαδή, έως ότου χαλάσει και σας αφήνει πολλά ρούχα για να τακτοποιήσετε μόνοι σας. Μόλις παρατηρήσετε προβλήματα με το πλυντήριο σας, προγραμματίστε αμέσως το service  του για να περιορίσετε τον κίνδυνο ζημιάς στο νερό ή περαιτέρω επιπλοκές. Εάν το πλυντήριο σας δεν στραγγίσει, δεν περιστραφεί ή απλώς δεν θα ενεργοποιηθεί, η ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ μπορεί να παρέχει τακτική εξυπηρέτηση ή επισκευή έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Τεχνικός για  Επισκευή πλυντηρίων ρούχων σας παρέχει επίσης προσεκτική προληπτική συντήρηση, την οποία προτείνω για οποιαδήποτε συσκευή πλυντηρίου.

service πλυντηρίων ρούχων
service πλυντηρίων ρούχων

Μάθετε περισσότερα για τις ποιο συχνές βλάβες και προβλήματα οικιακών συσκευών που επισκευάζω

Μπορώ να διορθώσω οποιοδήποτε πρόβλημα της συσκευής, αλλά εδώ είναι οι πιο συνηθισμένες βλάβες και προβλήματα που συναντάμε καθημερινά.Για Επισκευή πλυντηρίων ρούχων επιλέξτε το service από την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ.

Τεχνικός επισκευής πλυντηρίων ρούχων – ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

τεχνικός πλυντηρίων ρούχων
τεχνικός πλυντηρίων ρούχων

Επισκευάζουμε ένα ευρύ φάσμα πλυντηρίων:

 • Πλυντήρια ρούχων φόρτωσης από πάνω
 • Πλυντήρια ρούχων φόρτωση από μπροστά
 • Συνδυαστικές μονάδες
 • Μικρά πλυντήρια ρούχων

8 Συμβουλές για συντήρηση των πλυντηρίων ρούχων για μην χρειαστείτε τεχνικό

1.Επιθεωρήστε τους εύκαμπτους σωλήνες.

Κάθε μήνα περίπου, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εξογκώματα ή ρωγμές και τα εξαρτήματα είναι σφιχτά δεμένα.

2. Μην υπερφορτώνετε το πλυντήριο ρούχων .

Τα υπερμεγέθη φορτία μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο πλυντήριο σας, οπότε χωρίστε τα ρούχα σας σε μικρότερα φορτία.

3. Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο τύπο απορρυπαντικού.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό είδος για το μοντέλο σας. Πολλά ενεργειακά αποδοτικά πλυντήρια απαιτούν απορρυπαντικό χαμηλού αφρισμού.

4. Χρησιμοποιήστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού.

Πάρα πολύ απορρυπαντικό θα αφήσει ένα υπόλειμμα και είναι σκληρό στο πλυντήριο σας. Αν χρησιμοποιείτε υγρό, μετρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

5. Καθαρίστε το εσωτερικό και τους διανεμητές.

Ναι, πρέπει να πλένετε το πλυντήριο. Αυτό θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε καθαρό και να μυρίζει ωραια. ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Κάθε μήνα περίπου, τρέχετε ένα άδειο φορτίο ζεστού νερού με 2 φλιτζάνια λευκό ξύδι. Στο μέσο του κύκλου πλύσης, προσθέστε ½ φλιτζάνι απορρυπαντικό. Αφήστε ολόκληρο τον κύκλο να ολοκληρωθεί.

6. Σκουπίστε το τύμπανο, την πόρτα και τη φλάντζα.

Κάνοντας αυτό μία φορά το μήνα θα διασφαλίσετε ότι το πλυντήριο δεν θα εκπέμψει οσμές που μπορούν να εισχωρήσουν στα ρούχα σας. ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Χρησιμοποιήστε ίσα μέρη νερό και ξύδι για να καθαρίσετε τη φλάντζα.

7. Αφήστε την πόρτα ανοιχτή μετά από ένα φορτίο.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ μια μυρωδιά όταν ανοίγετε το πλυντήριο για να ξεκινήσετε ένα φορτίο; Αυτό μπορεί να βοηθήσει με αυτό.

8. Μεταφέρετε το καθαρά ρούχα στο στεγνωτήριο μόλις τελειώσει η πλύση.

Αφήνοντας τα βρεγμένα ρούχα να εξασθενίσουν στο πλυντήριο μπορεί να προκαλέσει μούχλα.

Μερικές φορές όταν το πλυντήριο σταματήσει να αντλεί νερό μπορεί να έχει φράξει η αντλία του νερού.Τότε ένας καθαρισμός της αντλίας του πλυντηρίου ρούχων είναι μια διαδικασία που ίσως μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Συνηθισμένα προβλήματα πλυντηρίου ρούχων

Εάν έχετε παρατηρήσει διάφορα προβλήματα με το πλυντήριο σας, σας συνιστούμε να αναλάβετε δράση γρήγορα προγραμματίζοντας μια επισκευή. Όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε και επιλύσετε το πρόβλημα, τόσο λιγότερες πιθανότητες θα προκληθούν περαιτέρω ζημιές.Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συνηθισμένα σφάλματα πλυντηρίου που επιδιορθώνουμε
Ο τεχνικός πλυντηρίων ρούχων της ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ μπορούν να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα της συσκευής, αλλά εδώ σας παραθέτουμε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σφάλματα που συναντούμε καθημερινά όπως:Το πλυντήριο ρούχων δεν ξεκινάει, Το πλυντήριο ρούχων δεν στραγγίζει, Στο πλυντήριο ρούχων διαρρέει νερό ,Στο πλυντήριο ρούχων δεν ανοίγει η πόρτα, Στο πλυντήριο ρούχων δεν τελειώνει ο κύκλος του, Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει με νερό,Το πλυντήριο ρούχων κάνει πολύ θόρυβο.Το πλυντήριο ρούχων δεν ζεσταίνει το νερό, Δεν χρησιμοποιεί το απορρυπαντικό σωστά, Εμφάνιση σφάλματος στην οθόνη στο πλυντήριο ρούχων.Αυτές είναι μόνο ένα δείγμα από τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων που αναλαμβάνουμε.

Καλέστε τεχνικό για τις εξής βλάβες και προβλήματα σε πλυντήρια:

βλάβες και προβλήματα πλυντηρίων ρούχων
βλάβες και προβλήματα πλυντηρίων ρούχων

Το πλυντήριο ρούχων κάνει έντονο θόρυβο

Το πλυντήριο ρούχων είναι νεκρό ή δεν ανάβει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό προκαλείται από έναν διακόπτη εκτός ισορροπίας από ένα ανισορροπημένο φορτίο που μπορεί να διορθωθεί εύκολα με την ανακατανομή των ρούχων. Διαφορετικά, μπορεί να έχετε πρόβλημα με το κύκλωμα χρονοδιακόπτη ή την πρίζα σας, για τα οποία μπορούν να φροντίσουν επαγγελματίας τεχνικός.Ο τεχνικός πλυντηρίων ρούχων της ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να επιλύσει το πρόβλημα.

Το πλυντήριο ρούχων δεν περιστρέφεται σωστά ή καθόλου.

Όταν τα ρούχα είναι εμποτισμένα στο τέλος του κύκλου πλυσίματος, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι το πλυντήριο δεν περιστρέφεται. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματικό διακόπτη καπακιού ή έμβολο καπακιού, καμένη ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα περιστροφής, χαλασμένα καλώδια, σπασμένο ή φθαρμένο ιμάντα κίνησης ή κακή επαφή χρονοδιακόπτη.Για περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους που δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου δείτε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχει ανάδευση

Υπάρχουν πολλές αιτίες για μη αναταραχή, όπως ένας φθαρμένος ιμάντας κίνησης, το συγκρότημα αναδευτήρα, το έμβολο / ανυψωτής , ο μοχλός μετάδοσης ή ο άξονας μετάδοσης κίνησης. Μπορεί επίσης να προκληθεί από κακή επαφή χρονοδιακόπτη, διακόπτη κακού καπακιού ή διακόπτη πίεσης που δεν λειτουργεί.

Υπερβολική δόνηση από το πλυντήριο ρούχων

.Εάν παρατηρήσετε υπερβολική δόνηση, η ροδέλα σας ενδέχεται να μην είναι σωστά ισοπεδωμένη ή να βρίσκεται σε αποδυναμωμένο ξύλινο πάτωμα. Μπορεί επίσης να φταίνε τα φθαρμένα  βιδωτά λάστιχα βάσης.

Το πλυντήριο ρούχων έχει διαρροή

Το υπερβολικό σαπούνι, οι χαλαροί σωλήνες, τα φράγματα αποστράγγισης σωλήνων και οι αντλίες διαρροής, οι μπανιέρες ή οι σωλήνες έγχυσης νερού μπανιέρας μπορεί να ευθύνονται για διαρροές και άλλες παρόμοιες ζημιές.Οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων που περιλαμβάνουν τέτοιου είδους προβλήματα υποστηρίζονται εύκολα από εμένα

Το νερό δεν αποστραγγίζεται σωστά.

Το νερό θα παραμείνει στο τύμπανο εάν έχετε ελαττωματική αντλία, φθαρμένο ιμάντα κίνησης ή φραγμένο σωλήνα αποστράγγισης. Όταν δεν στραγγίζει σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.

Δεν υπάρχει κρύο νερό.

Η βαλβίδα κρύου νερού μπορεί να απενεργοποιηθεί ή μπορεί να υπάρχει συσσώρευση ιζημάτων στη βαλβίδα.

Οι κύκλοι πλυσίματος αφήνουν κηλίδες στα ρούχα.

Οι κηλίδες που δεν θα αφαιρεθούν με σαπούνι και νερό μπορεί να προκληθούν από τη μετάδοση λαδιού από μια ανενεργή μετάδοση.

Οι κύκλοι πλυσίματος αφήνουν σαπούνι στα ρούχα.

Μια ελαττωματική επαφή χρονοδιακόπτη ή βαλβίδα κρύου νερού που φράζει τα ιζήματα μπορεί να είναι η αιτία περίσσειας σαπουνιού που αφήνεται στα ρούχα σας.

Αντικαθιστούμε οποιοδήποτε μέρος του πλυντηρίου σας:

 • Ιμάντες
 • Τροχαλίες
 • Ρουλεμάν
 • Καρβουνάκια
 • Μοτέρ
 • Χρονόμετρα
 • Αντλίες
 • Σωλήνες
 • Πόρτα πλυντηρίου ρούχων
 • Κλείστρο πόρτας
 • Λάστιχο φλάντζα πόρτα πλυντηρίου
 • Διακόπτες πίεσης
 • Αντίσταση πλυντηρίου ρούχων
 • Αμορτισέρ πλυντηρίου ρούχων 
 • κ.α….

Δεσμευόμαι να παρέχω υπηρεσίες επαγγελματικού service με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.Ο τεχνικός πλυντηρίων ρούχων θα είναι πάντα εκεί.

Μην αφήνετε τα ρούχα να συσσωρεύονται λόγω χαλασμένου πλυντηρίου!Service πλυντηρίων ρούχων τεχνικός με αξιοπιστία.

Σταθερή τιμή για όλες τις χρεώσεις εργασίας και διάγνωσης 

Η υπηρεσία επισκευής του πλυντηρίου μας εγγυάται σταθερή εργασία και διαγνωστικά τέλη. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε μια σταθερή και λογική τιμή για τις εργασίες επισκευής.Μερικές φορές απαιτούνται ανταλλακτικά για να τεθεί σε λειτουργία η συσκευή σας, σε τέτοιες περιπτώσεις θα σας παρέχεται προσφορά τιμής για την παραγγελία.

Ο ρόλος των πλυντηρίων και η σημαντικότητα ενός έμπειρου τεχνικού

Γνωρίζατε ότι στην Ελλάδα το 95% των νοικοκυριών διαθέτουν πλυντήρια; Τα σύγχρονα μηχανήματα έχουν γίνει αναντικατάστατη ευκολία, έχουν τόσα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά και έχουν γίνει καλύτερα στον καθαρισμό, χρησιμοποιούν λιγότερο απορρυπαντικό, λιγότερο νερό και λιγότερη ενέργεια. Αλλά έχουν γίνει επίσης πολύ πιο περίπλοκες συσκευές που έχουν πολύ περισσότερα ανταλλακτικά και ηλεκτρονικά που αυξάνει την πιθανότητα αστοχίας και βλάβης.Τεχνικός πλυντηρίων ρούχων που στέκεται στις περιστάσεις.

Τα πλυντήρια με δυσλειτουργία είναι η μεγαλύτερη αιτία πυρκαγιάς στο σπίτι και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διατηρείτε πάντα τη συσκευή σας καθαρή και σε καλή κατάσταση λειτουργίας και να μην την αφήνετε ποτέ χωρίς παρακολούθηση. Και αν έχετε ποτέ πρόβλημα με το ηλεκτρικό πλυντήριο ρούχων  σας και χρειάζεστε επισκευή έκτακτης ανάγκης, βασίζεστε πάντα  σε εμένα.

Προσοχή όταν επιδιορθώνεται ένα πλυντήριο ρούχων μονοι σας

Να είστε προσεκτικοί ότι η προσπάθεια διόρθωσης του πλυντηρίου σας δεν μπορεί μόνο να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στη συσκευή σας, αλλά δεν είναι ασφαλής και μπορεί να είναι επικίνδυνη. Αυτός είναι ο λόγος που ο τεχνικός πλυντηρίων ρούχων μας λαμβάνει τακτική εκπαίδευση και είναι σε θέση να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα της συσκευής με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Χάλασε το πλυντηρίων ρούχων σας.Έχω την λύση στο πρόβλημα σας.

Αν λοιπόν η συσκευή σας έχει χαλάσει, κλείστε την υπηρεσία επισκευής του πλυντηρίου σας στην ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ – καλέστε το στο 6987285037 και μιλήστε με τον τεχνικό μας που θα χαρει πολύ να κανονίσει ενα ραντεβου μαζι σας.Προσφέρω επισκευές πλυντηρίων ρούχων για την ίδια ή την επόμενη μέρα χωρίς επιπλέον κόστος εφόσον αυτό ειναι δυνατόν.Είμαι παθιασμένος με το τι κάνω και θα προχωρήσω με τον σωστό τρόπο έτσι ώστε να βοηθήσω τον πελάτη με τα προβλήματα των συσκευών τους.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ FAQ

Η κύρια αιτία των μυρωδιών του πλυντηρίου είναι το σαπούνι. Συνδυασμένο με βρωμιά και συντρίμμια, αυτό μπορεί να γίνει πολύ δυσάρεστο. Η τακτική συντήρηση του πλυντηρίου σας και κάποια τρυφερή φροντίδα θα αφαιρέσει γρήγορα τη μυρωδιά. 1/4 φλιτζάνι μαγειρική σόδα με το ίδιο μέρος νερού στο δοχείο απορρυπαντικού και δύο φλιτζάνια λευκό ξύδι, ενώ εκτελείται ένας κανονικός κύκλος υψηλής θερμότητας χωρίς ρούχα θα καθαρίσει το μηχάνημα.

Τα φθαρμένα καρβουνάκια του μοτέρ στα ποιο παλιάς τεχνολογίας πλυντήρια αυτά που δεν έχουν inverter δηλαδή, είναι ο πιο κοινός λόγος για τον οποίο το πλυντήριο σας δεν περιστρέφεται. Το πλυντήριο σας ενδέχεται να μην περιστρέφεται επειδή δεν έχει φορτωθεί σωστά το φορτίο για πλύσιμο. Πολύ λίγο φορτίο ή πάρα πολύ μπορεί και τα δύο να προκαλέσουν προβλήματα. Οι υπερβολικές δονήσεις από ανομοιόμορφο φορτίο προκαλούν αποτρέψιμη ζημιά στο πλυντήριο σας. Να είστε προσεκτικοί κατά τη φόρτωση του πλυντηρίου σας.

Εάν η πόρτα του πλυντηρίου σας δεν ανοίξει, τότε ενδέχεται να υποφέρετε από τα ακόλουθα προβλήματα. Εάν το πλυντήριο δεν στραγγίσει σωστά, τότε η πόρτα δεν θα ανοίξει. Βεβαιωθείτε ότι έχει στραγγίσει σωστά πριν ανοίξετε. Η θερμική κλειδαριά ενδέχεται να εμποδίζει το άνοιγμα της πόρτας. Αποσυνδέστε το πλυντήριο και περιμένετε 5 λεπτά για να το διορθώσετε. Η λαβή του πλυντηρίου σας μπορεί επίσης να είναι σπασμένη.

Αφήνοντας λίγο ανοιχτή την πόρτα του πλυντηρίου είναι βέλτιστη πρακτική για να διατηρείτε του πλυντηρίου σας ελεύθερο απο μουχλα και υγρασίες. Η συμπύκνωση μέσα στο τύμπανο του πλυντηρίου μετά από έναν κύκλο μπορεί να προκαλέσει σχηματισμό μούχλας καθώς και βακτηρίων (που μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές στο πλυντήριο σας.) Επίσης, αφήνοντας ανοιχτό το δοχείο απορρυπαντικού μπορεί να καταπολεμηθεί η ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων μέσα στο τύμπανο

Κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, οι ελαφρές δονήσεις και το κούνημα (ειδικά κατά τη διάρκεια των πιο δυναμικών τμημάτων του κύκλου) είναι φυσιολογικές. Εάν όμως το πλυντήριο σας κουνάει βίαια, τότε μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως μια επιφάνεια χωρίς επίπεδο επίπεδο ή ένας πείρος ασφαλείας που είναι ακόμα τοποθετημένος στο μηχάνημα. Εάν ανησυχείτε για το κούνημα του πλυντηρίου σας, κάντε κράτηση για συντήρηση.

Ο καθαρισμός του πλυντηρίου σας μπορεί να αποτρέψει το σχηματισμό μούχλας και μούχλας, καθώς και να σταματήσει η μυρωδιά του πλυντηρίου σας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να πραγματοποιείτε τακτική συντήρηση πλυντηρίων για να αποτρέψετε αυτό να συμβεί, καθώς η μούχλα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικό κίνδυνο για την υγεία μετά από παρατεταμένη έκθεση. Εξετάστε το ενδεχόμενο καθαρισμού του πλυντηρίου σας τακτικά για να αποφύγετε τους κινδύνους.

Πλυντήρια ρούχων γνωσιακά θέματα


Κύριες μάρκες πλυντηρίων ρούχων που επισκευάζω