Επισκευή οικιακών ψυγείων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6987285037

Επισκευές οικιακών ψυγείων στην Αθήνα

Επισκευή οικιακών ψυγείων.Εάν ζείτε στην Αθήνα και το ψυγείο σας έχει βλάβη ή δεν λειτουργεί σωστά, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.Εχω τις λύσεις σαν εξιδικευμένος τεχνικός που ειδικεύεται στην επισκευή χαλασμένων ή ελαττωματικών ψυγείων.Τις περισσότερες φορές είμαι σίγουρος ότι μπορω να λύσω το πρόβλημά σας κατά την πρώτη επίσκεψη.

Όταν ένα ψυγείο χαλάει ή γίνει ελαττωματικό, μπορεί να είναι ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο για να σώσετε τα είδη παντοπωλείου σας. Ενώ μπορεί να είστε «τυχεροί» καθώς το ψυγείο σας είναι αρκετά άδειο, υπάρχουν εκείνοι που μπορεί να έχουν αγοράσει μόλις λίγες εβδομάδες φαγητό που επιδεινώνεται τώρα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ακόμα χειρότερα, για όσους περιμένουν επισκέπτες για δείπνο, μπορεί να είναι καταστροφή.Η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας μέσα στο ψυγείο είναι σημαντική για τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα σε αυτό και την διατήρηση τους ως φρέσκα.

Ενώ μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους το ψυγείο σας αντιμετώπισε ξαφνικά αυτά τα προβλήματα, η  ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ μπορεί να επιλύσει το 95% των προβλημάτων ψυγείου σε μία μόνο επίσκεψη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι γνωριζω πολλά απο τα τεχνικά θέματα για την επισκευή μιας σειράς συσκευών – από καταψύκτες έως ψυγεία – και μπορώ να επαναφέρω την λειτουργία τους στο φυσιολογικό.

Αλλά δεν είναι μόνο η εμπειρία που με κάνει τόσο σίγουρο που μπορω να τακτοποιήσω τα προβλήματα ψυγείου σας τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. διότι διασφαλίζω προσπαθώ να λαμβάνω εκτεταμένη και συνεχώς ενημερωμένη γνώση. Αυτή η εκπαίδευση σημαίνει ότι μπορω να είμαι είναι καλύτερα προετοιμασμένος για την επισκευή μοντέλων ψυγείου που κυμαίνονται από ολοκαίνουργια έως πολύ παλιά.

Επισκευή οικιακών ψυγείων
Επισκευή οικιακών ψυγείων

Τι χρειάζομαι από εσάς για την επισκευή του ψυγείου σας

Όταν επικοινωνείτε μαζί μου και θα σας ζητήσω να δώσετε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το ψυγείο σας (όπως ο κατασκευαστής, η επωνυμία και το μοντέλο) και τα ζητήματα – προβλήματα του του. Όταν φτάσει ο τεχνικός , θα αξιολογήσει τη συσκευή και θα σας ενημερώσει για το κόστος επισκευής.Πριν μας καλέσετε κάποια προβλήματα μπορεί να έχουν σχέση με την σωστή απόψυξη του ψυγείου σας και κυρίως στα παλιότερα μοντέλα.

Τεχνικός ψυγείων στον χώρο σας

Αν λοιπόν το ψυγείο σας έχει αναβοσβήνει, μην ανησυχείτε – απλώς καλέστε το την ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ και ο εκπαιδευμένος ψυκτικός θα είναι εκεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα άμεσα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καταψύκτες ψυγείων είναι μια από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές στα σπίτια μας. Καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από το να έχουν τόσο ψυγείο όσο και καταψύκτη, αλλά όταν πάνε στραβά μπορεί να είναι καταστροφικό. Εάν ζείτε στην Αθήνα και το ψυγείο σας έχει χαλάσει , καλέστε μας. ‘Εχω μεγάλη εμπειρία για την επίλυση προβλημάτων ψυγείου και είμαστε σίγουροι ότι αν επικοινωνήσετε μαζί μου, θα μπορέσω να επισκευάσω και το δικό σας ψυγείο.

Τα ψυγεία διαθέτουν θερμομονωτικά διαμερίσματα που επεκτείνουν το χρόνο αποθήκευσης τροφίμων με ασφάλεια. Αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό για την υγεία, την εξοικονόμηση και τη συνολική άνεση. Ένα ψυγείο είναι εύκολο να γίνει δεδομένο – έως ότου χαλάσει και το φαγητό σας αρχίζει να σαπίζει.Θα επισκευάσω το ψυγείο σας, ώστε να διατηρεί μια ασφαλή θερμοκρασία. μεταξύ 3  και 5 βαθμούς κελσίου.

Eπισκευάζω μια μεγάλη ποικιλία ψυγείων:

Τεχνικός που είναι έμπειρος για Επισκευή οικιακών ψυγείων σε μια ολοκληρωμένη γκάμα ψυγείων. Το ψυγείο στο σπίτι σας θα ξαναλειτουργήσει ομαλά.

 • Κορυφαία ψυγεία καταψύκτη
 • Ψυγεία κάτω καταψύκτη
 • Γαλλικά ψυγεία
 • Ψυγεία ντουλάπα
 • Μικρά ψυγεία
 • Ψυγεία χωρίς κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενα ψυγεία

Προβλήματα, Βλάβες ψυγείων

Μπορώ να βοηθήσω με ολα τα προβλήματα ψυγείου, ωστόσο εδώ είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τα οποία μας ζητείται να βοηθήσω.

Εξαρτήματα ψυγείων που αντικαθιστούμε

Αντικατάσταση πλακέτας κυκλώματος, Επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικού θερμοστάτη.Επισκευή και αντικατάσταση χαλασμένων πηνίων συμπυκνωτή.Διάγνωση και επισκευή προβλημάτων τροφοδοσίας, Διάγνωση και διόρθωση ηλεκτρικών βλαβών, Αντικαταστάσεις φλάντζας, διακόπτη, μεντεσέ ή λαβής πόρτας.Αντικατάσταση ελαττωματικών καλωδίων.Επισκευή ή αντικατάσταση του συμπιεστή.Αντιμετωπίζω διαρροές.Επίλυση προβλημάτων εξαερισμού.Και πολλά άλλα!

 • Θερμοστάτες
 • Φίλτρα νερού
 • Αντικατάσταση λαμπτήρων
 • Εξαρτήματα για παγομηχανές
 • Αντίσταση απόψυξης
 • Διακόπτες ψύξης
 • Διακόπτες και στεγανοποιήσεις λάστιχα πόρτας
 • Συμπυκνωτές και συμπιεστές
 • Μοτέρ
 • Εξατμιστές και ανεμιστήρες
 • Βαλβίδες
 • Ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες
 • Συρτάρια, κάδοι και ράφια
 • Αισθητήρες

Επισκευή ψυγείου έναντι αντικατάστασης

Εάν προσπαθείτε να εκτελέσετε μόνοι σας μια επισκευή ψυγείου, αλλά είναι πολύ δύσκολο ή δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το ζήτημα, καλέστε έναν ειδικό για να πραγματοποιήσετε τις επισκευές. Ειδικά αν έχετε επενδύσει πρόσφατα στη συσκευή σας, οι απαιτούμενες επισκευές είναι πιθανώς μικρές, όπως μικρές τροποποιήσεις ή βελτιώσεις. Ένα νεότερο ψυγείο μπορεί συνήθως να επιστραφεί σε καλή κατάσταση από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία.

Ωστόσο, εάν το ψυγείο σας είναι παλαιότερο και πιθανότατα δυσκολεύεται λόγω φθοράς λόγω σκληρής δουλειάς με την πάροδο των ετών, η αντικατάσταση μπορεί να είναι μια οικονομικά καλύτερη λύση. Τα ψυγεία διαρκούν συνήθως περίπου 14 χρόνια, αλλά μόνο εάν διατηρούνται καλά καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αντί να πληρώνετε για συχνές επισκευές και συντήρηση για να διατηρείτε το παλιό σας ψυγείο μόλις κρεμασμένο, επενδύστε τα χρήματά σας σε ένα νέο ψυγείο. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο επίσης

Κλείστε ραντεβού για επισκευή ψυγείου σήμερα

Τεχνικός που έχει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία απο πεπειραμένο τεχνικό που έχει εργαστεί στον κλάδο για πολλά χρόνια. Συνήθως γνωρίζει την περιοχή της Αττικής πολυ καλά για να ειναι σύντομα μαζί σας .Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορώ να διορθώσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην πρώτη επίσκεψη εφοσον ειναι επισκευάσιμο.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το ψυγείο σας και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε αυτές τις συνήθεις ερωτήσεις. Μην ξεχνάτε ότι παρόλο που ίσως γνωρίζετε τι είναι λάθος, είναι καλύτερο να αφήσετε εκπαιδευμένους επαγγελματίες να επιλύσουν το πρόβλημα. Θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο και να προκαλέσει διαρκή ζημιά.

Γιατί δεν ψύχεται το ψυγείο μου;

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει τόσο τα τμήματα του ψυγείου όσο και του καταψύκτη. Αυτό προκαλείται συχνότερα από αστοχία θερμοστάτη, αλλά μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα ελαττωματικού συμπιεστή PTC ή ρελέ.Ο τεχνικός θα είναι σε θέση να πει αρκετά εύκολα εάν είναι ένα από αυτά τα προβλήματα ή εάν είναι μπλοκάρισμα στις σωληνώσεις αερίου.

Γιατί έχω υπερθέρμανση στο ψυγείο μου;

Όπως και το πρόβλημα ψύξης, η υπερθέρμανση προκαλείται από ελαττωματικό θερμοστάτη. Ηλεκτρονικά ή ηλεκτρομηχανικά συστήματα όπως αυτά είναι αρκετά απλά για επισκευή και χάρη στην πλήρως εφοδιασμένη αποθήκη μας, ο τεχνικός πρέπει να θέσει σε λειτουργία το ψυγείο σας κατά την πρώτη του επίσκεψη.

Γιατί το ψυγείο μου διαρρέει νερό;

Και πάλι, αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει τόσο τα τμήματα του ψυγείου όσο και του καταψύκτη. Πριν μας καλέσετε, ελέγξτε αν έχει διαρρεύσει κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε ένα ανοιχτό χαρτοκιβώτιο ή κάτι παρόμοιο, το οποίο θα δείχνει ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο, εάν δεν συμβαίνει αυτό, άλλες πιθανές αιτίες θα μπορούσαν να είναι ένας δίσκος απόψυξης που έχει υποστεί ζημιά ή υπερπληρωμένη.

Κύριες μάρκες ψυγείων που επισκευάζουμε